TENTANG KAMI

Terobosan

  • d6672b63
  • Different models avialable

JIAHAO

BUBUKA

Mesin Shanghai JIAHAO khusus pikeun nyayogikeun solusi Trunkey pikeun sababaraha lambar plastik atanapi proyek manufaktur papan.

Didirikeun taun 2007 sareng damel sacara propésional dina industri Plastik Extrusion.

Dimimitian tina produk berbasis PVC garis Ekstrusi, JIAHAO Mesin parantos nyayogikeun sababaraha jalur sareng jasa ka Rupa-rupa palanggan di jero negeri ogé nagara-nagara luar negeri.

Dugi ka 2021, kami parantos ngahontal kamajuan anu saé ku ngembangna jasa kami tina bahan dumasar kana PVC kana langkung seueur jinis Plastik.

  • -
    Didirikeun taun 1995
  • -
    Pangalaman 24 taun
  • -+
    Langkung ti 18 produk
  • -$
    Langkung ti 2 milyar

produk

Inovasi

  • CO-Extruder

    CO-Extruder

    Co-extruder mangrupikeun bagian penting tina téknologi ko-extrusion. Hal ieu dimekarkeun khusus pikeun adaptasi sareng aliran leutik ko-ékstrusi sareng tiasa antarmuka sareng jinis host anu béda. Bédana struktural antara ko-extruder sareng extruder biasa utamina dina desain pigura. Numutkeun kana bingkai anu béda, co-extruder tiasa dibagi kana dua jinis: jinis éksternal sareng jinis online. Ex-co-extruders éksternal tiasa dibagi kana ko-extr nangtung, horizontal sareng sudut ...

  • Twin Parallel extruder

    Extruder Kembar Paralel

    Sadaya jinis JHP paralel extruders sekrup kembar anu desain perusahaan kami khususna pikeun ngahasilkeun lantai SPC / LVT sareng pipa PVC sareng pelletizing PVC kalayan bahkan palastik, kualitas anu tetep, produksi tinggi, aplikasi anu lega sareng daya tahan anu panjang. Mesin extruder sekrup kembar paralel gaduh dua pilihan dina kontrol méter umum sareng sistem kontrol komputer sareng dua pilihan pikeun sistem motor DC sareng AC anu didorong. Desain anu dioptimalkeun sareng sekrup sareng laras anu dihasilkeun ngahasilkeun palastik anu langkung saé ...

  • Twin conical extruder

    Extruder kerucut kembar

    Sagala jinis extruders JHZ anu desain perusahaan kami khususna pikeun ngahasilkeun profil PVC / WPC sareng pipa PVC kalayan malahan palastik, kualitas ajeg, produksi tinggi, aplikasi anu lega sareng daya tahan anu panjang. Mesin extruder sekrup kembar kerucut ngagaduhan dua pilihan dina kontrol méter umum sareng sistem kontrol komputer sareng dua pilihan pikeun sistem motor DC sareng AC anu didorong. Extruder sekrup kembar kerucut mangrupikeun campuran anu épisién sareng alat ékstrusi. Mesinna ngagaduhan ciri tingkat heureut alit, sesah ...

  • Single screw extruder

    Témpél screw tunggal

    Tonjolan sekrup tunggal diwangun ku sekrup Archimedean anu diputer dina laras anu dipanaskeun. Kusabab struktur saderhana, manufaktur gampang, efisiensi ngolah tinggi sareng harga murah, éta seueur dianggo. Mangrupikeun téknologi anu paling dewasa sareng jinis ékstrim anu paling sering dianggo. Ayeuna, extruder sekrup tunggal parantos dikembangkeun tina struktur spiral dasar aslina, sapertos blok sekrup damping, sekrup knalpot, laras sekrup slotted, laras pin, struktur blok wangunan sareng strukturna anu sanés ...

BERITA

Jasa Kahiji

  • TIP OPERASI MESIN PAPAN PAPAN PVC-WPC

    Papan busa PVC dibagi kana foaming gratis sareng kerak busa. Hal ieu loba dipaké dina mobil panumpang, hateup mobil karéta, lapisan inti kabinét, panel hiasan interior, ngawangun panel témbok luar, panel hiasan interior, kantor, Padumukan, blok wangunan umum, ...

  • Ukuran pangropéa anu teratur pikeun extruder plastik

    Prosés pangropéa tina extruder palastik umumna dibagi kana pangropéa sapopoé sareng pangropéa biasa. Dua prosés pangropéa silih lengkepan sareng éta diperyogikeun. Éditor ieu bakal ngenalkeun detil anu peryogi diperhatoskeun dina rutin ...