Tentang Kami

555

SHANGHAI JIAHAO Machines Co., Ltd., ogé pamasok alat ékstrusi plastik terkenal, tempatna di Shanghai Cina sareng parantos ngawangun tilu markas pabrik di propinsi Shanghai sareng Jiangsu. Dumasar pangalaman langkung ti 20 taun sareng kontrol kualitas luhur, perusahaan ngagaduhan prestasi anu paling ageung dina proyek téknis utama Kamentrian Komunikasi, sistem Konstruksi sareng sistem Telecom pikeun nyayogikeun jinis alat ékstrusi plastik.

Daptar produk perusahaan:

1. Single-screw, extruder kembar-sekrup;

2. Plastik (PVC, PC, PS, PET, PE, PP), lambar, lini produksi dewan;

3. WPC / SPC lini produksi lantai

4. Plastik (PVC, PC, PS, PET, PE, PP) Garis Produksi Profil;

5. profil garis produksi palastik kayu;

6. Campuran, Crusher, Grinder, Mould, Chiller, sareng sajabana mesin bantu pikeun

7. proyék konci-konci pikeun lambar plastik, proyék produksi profil

04

Sadaya alat di luhur Perusahaan Jiahao diékspor ka langkung ti dua puluh nagara di Éropa, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Wétan Tengah, Afrika sareng daérah Asia Kidul-Wétan sareng nagara-nagara sanés, anu ngagaduhan reputasi anu saé kalayan proyék anu suksés di sisi palanggan.

Perusahaan Jiahao parantos sacara ketat nyungkeun desain sacara metodis, manufaktur, nguji sadaya prosedur produk produksi sareng nempatkeun sadaya prosés dina sistem kontrol kualitas. Perusahaan Jiahao ngusahakeun janten perusahaan internasional dina industri ekstrusi.

Kualitas luhur

Perusahaan urang nganut standar nasional sareng industri dugi ka maksimal, mastikeun ngatur unggal prosés, sareng mastikeun kualitas masing-masing bagian. Saatos alat-alatna dikirimkeun ka palanggan, kami bakal ngalaksanakeun sakumpulan panilitian ngeunaan kinerja alat-alat pikeun ningkatkeun téknologi sareng kualitas urang. Perusahaan mangrupikeun perusahaan pangageungna kalayan téknologi pamrosésan lengkep di Shanghai.

Cekap

Perusahaan urang gaduh tim téknis anu hadé, langkung ti 100 tanaga profesional sareng téknis. Aranjeunna bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngarancang sakumpulan peralatan anu saé pikeun konsumén kami. Kami gaduh departemén saatos-penjualan anu mandiri pikeun nyayogikeun palanggan kalayan layanan saurna jual komprehensif. Insinyur urang ogé bakal nyayogikeun jasa luar negeri.