Perusahaan Jiahao parantos sacara ketat nyungkeun desain sacara metodis, manufaktur, nguji sadaya prosedur produk produksi sareng nempatkeun sadaya prosés dina sistem kontrol kualitas. Perusahaan Jiahao ngusahakeun janten perusahaan internasional dina industri ekstrusi.

CO-EXTRUDER

  • CO-Extruder

    CO-Extruder

    Co-extruder mangrupikeun bagian penting tina téknologi ko-extrusion. Hal ieu dimekarkeun khusus pikeun adaptasi sareng aliran leutik ko-ékstrusi sareng tiasa antarmuka sareng jinis host anu béda.

    Bédana struktural antara ko-extruder sareng extruder biasa utamina dina desain pigura. Numutkeun kana bingkai anu béda, co-extruder tiasa dibagi kana dua jinis: jinis éksternal sareng jinis online. Ex-co-extruders éksternal tiasa dibagi kana vertikal, horizontal sareng sudut co-extruders numutkeun posisi pamasangan anu béda; in-line co-extruders disimpen dina extruder utama sareng disimpen dina tabel setting. Menit. Co-extruder gaduh ciri sapertos kieu:
    Structure Struktur kompak sareng lantai alit;
    SystemSistem kontrol leutik, gampang dioperasikeun;
    FrameMobile frame, gampang dibongkar sareng diropea;
    Antarmuka runner andHandy, fleksibilitas anu kuat.

    Co- Extruder ogé ngagaduhan modél anu béda sapertos sekrup tunggal sareng sekrup ganda.

    Kayaning 35, 45, 50, 55,60,70,80,90 extruders sekrup tunggal

    45,55,65,80,92 extruders sekrup ganda