Perusahaan Jiahao parantos sacara ketat nyungkeun desain sacara metodis, manufaktur, nguji sadaya prosedur produk produksi sareng nempatkeun sadaya prosés dina sistem kontrol kualitas. Perusahaan Jiahao ngusahakeun janten perusahaan internasional dina industri ekstrusi.

LEMBAGA TEMPLET KONSTRUKSI / GARIS GAMBAR SHUTTERING

  • PVC Construction Shuttering Board Line

    Jalur Déwan Shuttering Konstruksi PVC

    Garis ieu tiasa ngadamel Papan PVC kalayan lébar tina 900 -1220mm, kandelna: 12-25mm

    Anu seueur dianggo salaku papan tutup dina industri konstruksi.

    Fitur sareng kaunggulan témplat gedong PVC: 1. Bahan baku tina témplat gedong PVC nyaéta PVC SG5, papan mangrupikeun tahan seuneu B1, pareum nyalira upami kahuruan, résistansi suhu luhur, sareng kaamanan konstruksi ningkat. Jinis témplat anyar anu ngagantikeun témplat waja sareng kayu lapis awi-kai, ngagaduhan sipat tahan-uap, tahan hampang, tahan korosi, sareng henteu nyerep. 2. semén henteu caket, gampang demould saatos konstruksi, teu aya deformasi. 3. Efisiensi konstruksi anu luhur, kualitasna saé, permukaan gedong anu diwangun kalayan lancar sareng datar, pangaruh cetakan tuang saé, sareng teu aya modifikasi sekundér anu diperyogikeun. 4. Waktu panggunaan omzet tiasa ngahontal langkung ti 50 kali, umur panjang, ningkat efisiensi konstruksi, panyimpenan anu merenah, transportasi sareng konstruksi. 5. Citakan limbah tiasa ditumpes sareng didaur kanggo produksi sareng garapan sareng kaunggulan anu sanés, ngahémat sumberdaya sareng nyumponan sarat "industri héjo". 6. Citakan wangunan pVC ngagaduhan sipat insulasi sora, nyerep sora, insulasi panas, pelestarian panas, sareng sajabina, sareng pangaruh shockproof anu saé. 7. Cara nambihan kai tiasa dianggo pikeun sagala rupa pangobatan, anu tiasa diolah sapertos kai sapertos pengeboran, ragaji, nailing, planing, nempel, sareng sanésna tiasa dihijikeun sareng bahan-bahan PVC sanés numutkeun prosedur umum, janten tiasa janten fleksibel dina situs pangwangunan Pikeun ngalaksanakeun pamrosésan sékundér.