Taros Kami

1

Shanghai Jiahao Mesin Co.Ltd.

Alamat

No.333 Ancheng Jalan Anting Shanghai

Telepon

0086-18521351159

0086- (0) 21-61439277

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami