CO-Extruder

Pedaran pondok:

Co-extruder mangrupikeun bagian penting tina téknologi ko-extrusion. Hal ieu dimekarkeun khusus pikeun adaptasi sareng aliran leutik ko-ékstrusi sareng tiasa antarmuka sareng jinis host anu béda.

Bédana struktural antara ko-extruder sareng extruder biasa utamina dina desain pigura. Numutkeun kana bingkai anu béda, co-extruder tiasa dibagi kana dua jinis: jinis éksternal sareng jinis online. Ex-co-extruders éksternal tiasa dibagi kana vertikal, horizontal sareng sudut co-extruders numutkeun posisi pamasangan anu béda; in-line co-extruders disimpen dina extruder utama sareng disimpen dina tabel setting. Menit. Co-extruder gaduh ciri sapertos kieu:
Structure Struktur kompak sareng lantai alit;
SystemSistem kontrol leutik, gampang dioperasikeun;
FrameMobile frame, gampang dibongkar sareng diropea;
Antarmuka runner andHandy, fleksibilitas anu kuat.

Co- Extruder ogé ngagaduhan modél anu béda sapertos sekrup tunggal sareng sekrup ganda.

Kayaning 35, 45, 50, 55,60,70,80,90 extruders sekrup tunggal

45,55,65,80,92 extruders sekrup ganda

 

 

 


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka Produk

Co-extruder mangrupikeun bagian penting tina téknologi ko-extrusion. Hal ieu dimekarkeun khusus pikeun adaptasi sareng aliran leutik ko-ékstrusi sareng tiasa antarmuka sareng jinis host anu béda.

Bédana struktural antara ko-extruder sareng extruder biasa utamina dina desain pigura. Numutkeun kana bingkai anu béda, co-extruder tiasa dibagi kana dua jinis: jinis éksternal sareng jinis online. Ex-co-extruders éksternal tiasa dibagi kana vertikal, horizontal sareng sudut co-extruders numutkeun posisi pamasangan anu béda; in-line co-extruders disimpen dina extruder utama sareng disimpen dina tabel setting. Menit. Co-extruder gaduh ciri sapertos kieu: structureStruktur Kompak sareng lantai alit; SystemSistem kontrol leutik, gampang dioperasikeun; FrameMobile frame, gampang dibongkar sareng diropea; Antarmuka runner andHandy, fleksibilitas anu kuat.

Co- Extruder ogé ngagaduhan modél anu béda sapertos sekrup tunggal sareng sekrup ganda.

Kayaning 35, 45, 50, 55,60,70,80,90 extruders sekrup tunggal

45,55,65,80,92 extruders sekrup ganda

Screw extruder mangrupikeun jinis mixer anu mindahkeun komponénna liwat silinder nganggo sekrup anu tos. Pelet palastik leutik dihasilkeun kana corong tina extruder sekrup dimana éta ditepikeun ngalangkungan extruder ku sekrup anu diputer.

Pikeun produk sareng prosés anu béda-béda, aya desain anu béda tina extruders dina dasarna aya 3 jinis utama:

Témpél screw tunggal

Kembar extruder sekrup kerucut

Kembar extruder sekrup paralel

1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk