Perusahaan Jiahao parantos sacara ketat nyungkeun desain sacara metodis, manufaktur, nguji sadaya prosedur produk produksi sareng nempatkeun sadaya prosés dina sistem kontrol kualitas. Perusahaan Jiahao ngusahakeun janten perusahaan internasional dina industri ekstrusi.

EXTRUDERS Pikeun MATERI Plastik

  • Single screw extruder

    Témpél screw tunggal

    Sagala jinis extruder JHD utamina dianggo dina PVC, PE, PP, PS, ABS, PA, PMMA, PET jsb bahan ékstrusi bahan plastik. Dilengkepan kapang anu cocog sareng peralatan hilir, extruder tiasa ngahasilkeun produk lambar plastik, pilem, profil, pipa jsb. Extruder sekrup tunggal ogé tiasa dianggo dina bidang pelletizing.

    JHD Single screw extruder kalayan desain anyar anu diénggalan dina pandangan, sistem listrik, pigura anu kuat padet. Éta bakal tiasa dianggo kalayan langkung épisién sareng hemat énergi.

    Panjagaan jiwa customerized sok sayogi pikeun aplikasi anu béda, nanganan sababaraha bahan plastik.

  • Twin conical extruder

    Extruder kerucut kembar

    Sagala jinis extruders JHZ anu desain perusahaan kami khususna pikeun ngahasilkeun profil PVC / WPC sareng pipa PVC kalayan malahan palastik, kualitas ajeg, produksi tinggi, aplikasi anu lega sareng daya tahan anu panjang. Extruder screw kembar kerucut mesin gaduh dua pilihan dina kontrol méter umum sareng sistem kontrol komputer sareng dua pilihan pikeun sistem motor DC sareng AC anu didorong.

  • Twin Parallel extruder

    Extruder Kembar Paralel

    Sadaya jinis JHP paralel extruders sekrup kembar anu desain perusahaan kami khususna pikeun ngahasilkeun lantai SPC / LVT sareng pipa PVC sareng pelletizing PVC kalayan bahkan palastik, kualitas anu tetep, produksi tinggi, aplikasi anu lega sareng daya tahan anu panjang. Mesin extruder sekrup kembar paralel gaduh dua pilihan dina kontrol méter umum sareng sistem kontrol komputer sareng dua pilihan pikeun sistem motor DC sareng AC anu didorong.

  • CO-Extruder

    CO-Extruder

    Co-extruder mangrupikeun bagian penting tina téknologi ko-extrusion. Hal ieu dimekarkeun khusus pikeun adaptasi sareng aliran leutik ko-ékstrusi sareng tiasa antarmuka sareng jinis host anu béda.

    Bédana struktural antara ko-extruder sareng extruder biasa utamina dina desain pigura. Numutkeun kana bingkai anu béda, co-extruder tiasa dibagi kana dua jinis: jinis éksternal sareng jinis online. Ex-co-extruders éksternal tiasa dibagi kana vertikal, horizontal sareng sudut co-extruders numutkeun posisi pamasangan anu béda; in-line co-extruders disimpen dina extruder utama sareng disimpen dina tabel setting. Menit. Co-extruder gaduh ciri sapertos kieu:
    Structure Struktur kompak sareng lantai alit;
    SystemSistem kontrol leutik, gampang dioperasikeun;
    FrameMobile frame, gampang dibongkar sareng diropea;
    Antarmuka runner andHandy, fleksibilitas anu kuat.

    Co- Extruder ogé ngagaduhan modél anu béda sapertos sekrup tunggal sareng sekrup ganda.

    Kayaning 35, 45, 50, 55,60,70,80,90 extruders sekrup tunggal

    45,55,65,80,92 extruders sekrup ganda