Perusahaan Jiahao parantos sacara ketat nyungkeun desain sacara metodis, manufaktur, nguji sadaya prosedur produk produksi sareng nempatkeun sadaya prosés dina sistem kontrol kualitas. Perusahaan Jiahao ngusahakeun janten perusahaan internasional dina industri ekstrusi.

LVT LAMPIRAN LAMPIRAN LAMPIRAN

  • LVT Flooring Production Line (Online Lamination)

    LVT Lantai Produksi Lantai (Laminasi Online)

    Lantai tradisional LVT ngagaduhan prosés produksi rumit, konsumsi énergi tinggi, waktos tanaga kerja anu panjang, sareng henteu kondusif pikeun panangtayungan lingkungan.

    Perusahaan kami parantos ngembangkeun garis ékstrusi épisiensi tinggi énggal dumasar kana téknologi ekstrusi lanté vinil panganyarna, anu tiasa ngawujudkeun ékstrusi lapisan basa sareng laminasi online kalayan pilem warna sareng lapisan anggo, sadayana diolah dina hiji waktos. LVT kamiLini Produksi Lantai gaduh kaluaran tinggi, prosés manufaktur saderhana sareng otomatisasi tinggi.

    Kisaran kandel: 1-2.5mm
    Kisaran lébar (sateuacan Slitting): 600-1300mm
    Kapasitas kaluaran: 400kg / jam, 700kg / jam, 1500kg / jam