LVT Lantai Produksi Lantai (Laminasi Online)

Pedaran pondok:

Lantai tradisional LVT ngagaduhan prosés produksi rumit, konsumsi énergi tinggi, waktos tanaga kerja anu panjang, sareng henteu kondusif pikeun panangtayungan lingkungan.

Perusahaan kami parantos ngembangkeun garis ékstrusi épisiensi tinggi énggal dumasar kana téknologi ekstrusi lanté vinil panganyarna, anu tiasa ngawujudkeun ékstrusi lapisan basa sareng laminasi online kalayan pilem warna sareng lapisan anggo, sadayana diolah dina hiji waktos. LVT kamiLini Produksi Lantai gaduh kaluaran tinggi, prosés manufaktur saderhana sareng otomatisasi tinggi.

Kisaran kandel: 1-2.5mm
Kisaran lébar (sateuacan Slitting): 600-1300mm
Kapasitas kaluaran: 400kg / jam, 700kg / jam, 1500kg / jam


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

LVT lanté mangrupikeun panilitian berteknologi tinggi anu saé tina bahan taneuh anu énggal, nganggo PVC refined sareng bubuk batu kanggo ngawangun dasar padet anu luhur, ditutupan ku pola réalistis lapisan percetakan, permukaan kalayan anggo anu kuat pisan -tahan panutup lapisan transparan PVC, bagian handapna nganggo pilem anti slip, diolah ku sababaraha prosés, salian lapisan permukaan saatos palapis UV, palapis oksidén aluminium Perawatan palapis baktériida, sahingga produkna ngagaduhan garis anu jelas sareng éndah, elastis, lumampah nyaman sareng kinerja nyerep sora, tahan ageman tinggi, gampang dibersihkeun, pangropéa rendah, konstruksi gancang sareng saderhana sareng kaunggulan anu sanés.

Kaunggulan tina garis ékstrusi lanté LVT dina produksi lantai LVT

1. Bahan baku utama anu dianggo dina lantai LVT nyaéta plastik poliétilén sareng bubuk batu anu teu radioaktif anu dipilih. PVC mangrupikeun sumberdaya anu ramah lingkungan sareng henteu beracun. Éta parantos seueur dianggo dina kahirupan masarakat sadidinten, sapertos peralatan makan, kantong infus médis, sareng sajabana dina prosés produksi, bahan-bahan anu ditampi sacara lengkep henteu toksik sareng non radioaktif. Janten lanté LVT mangrupikeun lantai héjo panyalindungan lingkungan anu nyata.

2. LVT daur ulang anu ramah lingkungan mangrupikeun salah sahiji tina sababaraha bahan taneuh anu tiasa didaur sareng dianggo deui. Khususna, lantai LVT gratis lem tiasa didaur deui sacara gembleng dina sababaraha taun. Éta penting pisan pikeun terus ngahasilkeun substrat LVT pikeun panangtayungan sumber daya bumi sareng lingkungan ékologis urang.

3. Lampu ultra lanté sareng ultra-ipis LVT ukur kandelna 4-5mm sareng beuratna ngan ukur 8-11kg per méter pasagi, anu kirang tina 20% bahan lantai batu biasa. Éta ngagaduhan kaunggulan anu tiada tandingan dina gedong luhur pikeun ngawangun beban-bantalan sareng hemat ruang.

4. Beungeut lanté LVT tahan kaén sareng tahan corétan ngagaduhan lapisan tahan kaénaan transparan khusus anu diolah ku téknologi luhur. Salaku tambahan, permukaanna dilapis ku palapis tahan aus anu langkung seueur, sareng nomer révolusi tahan kaénanana tiasa ngahontal 20000. Kusabab résistansi super maké, lantai LVT beuki populér di tempat anu rame, balanja sareng supermarket.

LVT lanté produksi ékstrusi lantai ngajawab masalah tiis, heuras, kulawu, beueus sareng lanté beton ribut. Produk ieu didamel tina plastik anu henteu kabeuleum sareng henteu gampang disababkeun ku seuneu. Sumawona, bahan dasar tina genep séri produk nyaéta tikar serat gelas bertulang ku nyusutna kirang ti sarebu, sareng lapisan tahan aus dina permukaan dirumuskeun khusus. Ku alatan éta, kinerja manteng na, kinerja anti ngagulung, kinerja anti nyusut, kinerja tahan cai sareng anti jamur, résistansi pakean, sareng sajabana dibandingkeun sareng lantai murah anu aya sareng lawon anu henteu dianyam, kertas atanapi plastik didaur salaku bahan dasar sareng résistansi henteu nganggo dina permukaan, Kualitas sareng kinerja langkung saé. Mangtaun-taun, produk Jiahao parantos aya di penjuru nagara, sareng diékspor ka Rusia, Spanyol, Turki, Koréa Kidul, Indonésia, India, Jepang, Jérman, Amérika Kidul sareng nagara-nagara sareng daérah-daérah anu sanés, ditampi ku konsumén. Jiahao ngagaduhan tim anu atos ngahijikeun manajemén, R&D, desain, manufaktur, komisioning sareng operasi, anu tiasa nyayogikeun efisiensi tinggi sareng jasa bermutu tinggi dina sadaya prosés panilitian awal, demonstrasi skéma, desain skéma, komisioning peralatan sareng panarimaan , latihan operasi alat, sareng sajabana


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk