Warta

  • PVC-WPC FOAM BOARD MACHINE OPERATION TIPS

    TIP OPERASI MESIN PAPAN PAPAN PVC-WPC

    Papan busa PVC dibagi kana foaming gratis sareng kerak busa. Hal ieu loba dipaké dina mobil panumpang, hateup mobil karéta, lapisan inti kabinét, panel hiasan interior, ngawangun panel témbok luar, panel hiasan interior, kantor, Padumukan, blok wangunan umum, ...
    Maca deui
  • Regular maintenance measures for plastic extruder

    Ukuran pangropéa anu teratur pikeun extruder plastik

    Prosés pangropéa tina extruder palastik umumna dibagi kana pangropéa sapopoé sareng pangropéa biasa. Dua prosés pangropéa silih lengkepan sareng éta diperyogikeun. Éditor ieu bakal ngenalkeun detil anu peryogi diperhatoskeun dina rutin ...
    Maca deui
  • Eight questions to quickly understand SPC flooring

    Dalapan patarosan pikeun gancang ngartos kana lantai SPC

    Jalur Lambaran Marmer PVT 1. Naha supermarket tiasa dipasang sareng lantai SPC? Permukaan lantai SPC anu énggal-énggal ngagaduhan lapisan tahan maké anu transparan khusus anu diolah ku high-tech. Nya-tahan tahan r ...
    Maca deui