TIP OPERASI MESIN PAPAN PAPAN PVC-WPC

Papan busa PVC dibagi kana foaming gratis sareng kerak busa. Hal ieu loba dipaké dina mobil panumpang, hateup mobil karéta, lapisan inti kabinet, panel hiasan interior, ngawangun panel témbok luar, panel hiasan interior, kantor, Padumukan, blok wangunan umum, pigura hiasan komérsial, panel kamar bersih, panel siling, percetakan layar , tulisan komputer, tanda iklan, panel tampilan, papan tanda, sareng proyek anti korosi industri sareng kimia, bagian termoformed, panel panyimpenan Tiis, proyek pelestarian tiis khusus, cetakan pelindung lingkungan, peralatan olahraga, bahan akuakultur, fasilitas kabuktosan pantai , bahan tahan cai, bahan seni sareng rupa-rupa partisi enteng ngaganti langit-langit gelas, lomari kamar mandi, panel panto, jst.

Papan busa PVC dasarna mangrupikeun hal anu paling hese dina produk PVC, sabab éta mangrupikeun produk anu dibuakeun, gampang ngagaduhan masalah anu béda. Kusabab kapang anu beurat, jumlah debit ageung, éta henteu gampang pikeun ngaluyukeun.

Hayu urang mimiti nyarioskeun aturan operasi praktis papan busa kerak PVC.

1 Kepala kapang anu bersih sareng jantenkeun dina tingkat anu sami. Gelar pangbukaan biwir mati umumna disaluyukeun janten 1.2-1.5mm, sareng gelar pangbukaan lawang tengahna rada langkung alit.

2. Pariksa sirkuit cai sareng hawa.

3. Hurungkeun kakuatan host sareng atur suhu unggal ruas:

Parameter setting rujukan

Hiji nepi ka opat zona laras nyaéta: 170 ° C, 165 ° C, 160 ° C, 150 ° C

Inti anu ngahiji: 140 ° C -145 ° C

Suhu tengah sirah mesin handap sareng suhu dina dua sisi na luhur: 165-190 ° C

Setélan suhu henteu kedah jangkung teuing sareng ngaleuwihan suhu dékomposisi PVC, hasilna turunna sipat material.
4 、 Mimitian, nyandak tuang lapar sareng ékstrusi kecepatan rendah saluyu

Rujukan: Kecepatan nyoco 5r / mnt

Kecepatan host 5-6r / mnt

5. Saatos bahan ngalir kaluar tina biwir, saluyukeun tuangeun sareng kecepatan mesin utama pikeun ngahontal nilai anu parantos ditangtukeun.

Rujukan: Kecepatan nyoco 26-27r / mnt

 Kecepatan host 14-15r / mnt

6. Ngantosan bahan pikeun ngeusian kapang anu rata, sareng ngalir kaluar tina maot. Dina waktos anu sami, angkatkeun témplat tiis, roller traction, tempat modul panyusunna, sareng nyiapkeun tali traksi .;

7. Saatos matéri dilapiskeun sacara seragam, tarik bahan kana témplat pendinginan ku tali gencatan, sareng méja pangaturan dipindahkeun ka hareup ka lambé clamping bari mendingan bahanna nganggo cai tiis atanapi hawa anu dikomprés, dugi ka aliran bahanna seragam, sareng kaayaan ngabuuhan dititénan.;

8. Turunkeun témplat pendinginan anu munggaran, taliti niténan aliran bahan sareng kaayaan ngabuih, teras turunkeun pelat pendinginan sésana, pimpin piring kana roller traction, sareng turunkeun roller traction .;

9. Pindah pikeun produksi normal, saluyukeun lébar lambar, saluyukeun panjang lembar motong;

10. Ukur kandel sareng beurat papan foamed, atur prosés perumusan numutkeun kaayaan anu saleresna sareng kabutuhan saleresna dugi ka nyumponan sarat。

11. Eureun. Saatos produksi dieureunkeun, bahan anu dikonfigurasi ku nyalira dianggo pikeun beberesih. Formula rujukan PVC100, timbel uyah komposit penstabil 4.0, cahaya kalsium 50, pelumas éksternal 2-4, bersihkeun mesin, bubarkeun kapang sareng bersihkeun éta, siapkeun pikeun pamekaran produksi salajengna, bersihkeun bahan tina inti gabungan.


Pos waktos: Mar-17-2021