Ukuran pangropéa anu teratur pikeun extruder plastik

Prosés pangropéa tina extruder palastik umumna dibagi kana pangropéa sapopoé sareng pangropéa biasa. Dua prosés pangropéa silih lengkepan sareng éta diperyogikeun. Éditor ieu bakal ngenalkeun detil anu peryogi diperhatoskeun dina pangropéa rutin extruders palastik tunggal-sekrup:

Pangropéa rutin:

1. Sacara teratur parios naha sekrup sareng pengikat anu sanés dina permukaan unit leupas sareng ngencarkeun leres dina waktosna. Tingkat minyak pelumas tina kotak transmisi kedah ditambihan atanapi diganti dina waktosna (kokotor dina handapeun bak minyak kedah diberesihan sacara rutin). Pikeun mesin énggal, minyak umumna dirobah unggal tilu bulan, teras unggal genep bulan ka sataun. Saringan minyak sareng pipa sedot kedah diberesihan sacara rutin (sakali sabulan).

2. Pangropéa kotak gear tina extruder sekrup tunggal sami sareng kotak gir standar standar. Utamana parios pakean sareng kagagalan gear sareng bantalan.

3. Nalika masang deui, punten perhatoskeun yén dua sekrup A sareng B kedah dina posisi anu asli sareng henteu tiasa diganti! Saatos kombinasi anyar sekrup dipasang dina mesin, anjeun mimitina kedah ngahurungkeun mobil ku panangan. Upami éta muterkeun normal, éta tiasa diaktipkeun dina kecepatan low. Nalika sekrup atanapi laras henteu dianggo lami, kedah aya tindakan anti karat sareng anti fouling, sareng sekrup kedah ditunda. Upami blok benang diduruk ku seuneu, seuneu kedah ngalih ka kénca sareng ka katuhu, sareng beresih nalika diduruk. Entong teuing ngabeuleum sirah (bulao atanapi beureum), sareng tong nempatkeun blok benang dina cai.

4. Sacara rutin calibrate instrumen kontrol suhu pikeun mariksa leresna pangaluyuan na sareng sensitipitas kontrol.


Waktos Post: Mar-16-2021