PC Solid sheet / Hollow Sheet Extrusion Line - CHEER

Pedaran pondok:

Lembar padet PC ogé disebut papan ketahanan PC (ogé katelah papan ketahanan Cablon, papan padet polikarbonat, kaca anti peluru PC, papan padet PC, papan polikarbonat) didamel tina prosés-rékayasa plastik-polikarbonat (PC) anu ngolah janten Janten. Pelat ketahanan diteken kana bentuk gelombang janten ubin ketahanan anu padet. Dina 2018, téknologi inovasi téknologi ngamungkinkeun dewan ketahanan pc pikeun nambih résin bertulang pikeun nyegah dewan ketahanan tina ékspansi termal sareng retakan kontraksi

Karakteristik papan ketahanan pc: résistansi dampak, résistansi dampak, teu tiasa dipegatkeun: kakuatanna ngaleungitkeun panguatan
Ratusan kali gelas sareng lambaran akrilik tangguh, aman, anti maling, sareng anti peluru.
Tiasa bunderan dibengkokkeun sareng dibéngkokeun: Kamampuh damel anu saé, palastik kuat, sareng tiasa ditekuk kana lengkungan, satengah bunderan, sareng sajabana numutkeun kabutuhan saleresna tina situs konstruksi.

JIAHAO ngagaduhan tim profesional pikeun ningkatkeun peralatan lambar PC, tiasa nyayogikeun mesin performace anu hadé pikeun PC SOLID SHEET, PC HOLLOW SHEET, PC WAVE SHEET, PC GLAZED SHEET


  • :
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Bubuka Produk

    ▷ operasi tilu diménsi

    Peralatan lini produksi diwangun ku tilu bagian

    Host host fungsi: alat pikeun tiap stasiun pikeun ngalengkepan tindakan fungsi.

    Kayaning: samping mesin posisi kapang, tungtung mesin homing kapang, beurat timbangan sareng tuang mesin sareng sanés 12 jinis alat;

    ➁ host operasi: alat-alat anu nyayogikeun kakuatan operasi sareng aksi operasi pikeun sadaya garis.

    Kayaning: mesin shift, mesin push, mesin homing, platform angkat sareng 10 jinis peralatan anu sanés;

    Host citakan host: bagian-bagian prefabrikasi alat cetak. Kaasup sababaraha standar susunan diri paéh.

    Flow alur prosés garis produksi

    Daérah bengkel: 120 × 15

    Tahap die formasi nyaéta dina kanal kerja stasiun ground ground pikeun ngalengkepan tindakan prosés ngabentuk prasetél tina sababaraha fungsi; Teras lebetkeun saluran perawatan bawah bumi pikeun pangropéa anu tiasa dikendalikeun; Saatos parantosan pangropéa numutkeun rencana, éta diangkat kana taneuh sareng didaur deui saatos bagian-bagian anu mumpuni sasari.

    ▷ tata ruang anu intensif

    Sadaya pakakas dina jalur produksi ngadopsi desain modular anu intensif, janten ngagaduhan kaunggulan standarisasi tinggi, instalasi sareng perawatan anu merenah, kasaluyuan ningkatkeun anu lega, sareng modul fungsi dina lini produksi PC tradisional anu asli ogé tiasa dipilih sareng diterapkeun.

    ▷ operasi saderhana sareng efisiensi tinggi;

    Assembly rakitan otomatis, ngabongkar sareng ngangkut sisi paeh sareng akhir paeh direalisasikeun;

    ▷ pangropéa bawah tanah

    Pelestarian panas tinggi, hemat energi sareng perlindungan lingkungan dipastikeun;

    ▷ biaya investasi komprehensif ngeunaan lini produksi anu anyar dikurangan pisan

    Sapertos: biaya bumi; Biaya pangwangunan modal; Biaya alat; Biaya tanaga gawé; Cost biaya operasi; Biaya lingkungan; Biaya manajemén.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk