Perusahaan Jiahao parantos sacara ketat nyungkeun desain sacara metodis, manufaktur, nguji sadaya prosedur produk produksi sareng nempatkeun sadaya prosés dina sistem kontrol kualitas. Perusahaan Jiahao ngusahakeun janten perusahaan internasional dina industri ekstrusi.

LEMBAR LEMBAR POLYCARBONATE

  • PC Solid sheet / Hollow Sheet Extrusion Line  – CHEER

    PC Solid sheet / Hollow Sheet Extrusion Line - CHEER

    Lembar padet PC ogé disebut papan ketahanan PC (ogé katelah papan ketahanan Cablon, papan padet polikarbonat, kaca anti peluru PC, papan padet PC, papan polikarbonat) didamel tina prosés-rékayasa plastik-polikarbonat (PC) anu ngolah janten Janten. Pelat ketahanan diteken kana bentuk gelombang janten ubin ketahanan anu padet. Dina 2018, téknologi inovasi téknologi ngamungkinkeun dewan ketahanan pc pikeun nambih résin bertulang pikeun nyegah dewan ketahanan tina ékspansi termal sareng retakan kontraksi

    Karakteristik papan ketahanan pc: résistansi dampak, résistansi dampak, teu tiasa dipegatkeun: kakuatanna ngaleungitkeun panguatan
    Ratusan kali gelas sareng lambaran akrilik tangguh, aman, anti maling, sareng anti peluru.
    Tiasa bunderan dibengkokkeun sareng dibéngkokeun: Kamampuh damel anu saé, palastik kuat, sareng tiasa ditekuk kana lengkungan, satengah bunderan, sareng sajabana numutkeun kabutuhan saleresna tina situs konstruksi.

    JIAHAO ngagaduhan tim profesional pikeun ningkatkeun peralatan lambar PC, tiasa nyayogikeun mesin performace anu hadé pikeun PC SOLID SHEET, PC HOLLOW SHEET, PC WAVE SHEET, PC GLAZED SHEET