Perusahaan Jiahao parantos sacara ketat nyungkeun desain sacara metodis, manufaktur, nguji sadaya prosedur produk produksi sareng nempatkeun sadaya prosés dina sistem kontrol kualitas. Perusahaan Jiahao ngusahakeun janten perusahaan internasional dina industri ekstrusi.

Produk

  • PVC Avertising Display Foam Core Free Foam Board Line

    PVC Avertising Display Foam Core Free Foam Board Line

    Lambaran tampilan PVC ngagaduhan ciri anti korosi, tahan beueus, buktina entéh, henteu nyerep, tiasa dibor, tiasa ditingal, planable, gampang thermoform, ngolah bending panas, sareng sajabana, janten seueur dianggo dina jati, lomari, mandian lomari, papan rak paméran, lapisan inti kotak, hiasan Indoor sareng outdoor, bahan bangunan, industri kimia sareng lapangan sanésna, tanda iklan, percetakan, layar sutra, inkjet, tulisan komputer, bungkus produk instrumen éléktronik sareng industri sanés.

    Spésifikasi produk 1220 * 2440mm, 1560 * 3050mm, 2050 * 3050mm

    Ketebalan produk 1-33mm

    Kapadetan produk 0.35-0.8g / cm3

    Laju produksi: 2-4m / mnt.

    Kakuatan motor 75kw -90kw

    Warna: sagala rupa

  • PVC Transparent Sheet Extrusion Line

    Jalur Tonjolan Lambaran Transparan PVC

    Lambaran transparan PVC gaduh seueur kaunggulan seuneu-résistansi, kualitas luhur, béaya rendah, transparan tinggi, permukaan anu saé, henteu aya tempat, gelombang cai kirang, résistansi mogok tinggi, gampang kapang sareng sajabina éta dilarapkeun kana sababaraha jinis bungkus, panyeuseuh sareng kasus, sapertos alat, cocooan, listrik, tuangeun, ubar sareng baju

    Lambaran transparan PVC didamel ku garis Extrusion kami anu ngagaduhan fitur-fitur éta

    1. Kaseueuran investasi ékonomi pikeun alat-alat;

    2. Operasi saderhana dina ngadalikeun prosés lambar;

    3. gampang mantainance dina garis lengkep;

    4. Alus sareng stabil quaility tina lambaran tina garis;

  • PVC Construction Shuttering Board Line

    Jalur Déwan Shuttering Konstruksi PVC

    Garis ieu tiasa ngadamel Papan PVC kalayan lébar tina 900 -1220mm, kandelna: 12-25mm

    Anu seueur dianggo salaku papan tutup dina industri konstruksi.

    Fitur sareng kaunggulan témplat gedong PVC: 1. Bahan baku tina témplat gedong PVC nyaéta PVC SG5, papan mangrupikeun tahan seuneu B1, pareum nyalira upami kahuruan, résistansi suhu luhur, sareng kaamanan konstruksi ningkat. Jinis témplat anyar anu ngagantikeun témplat waja sareng kayu lapis awi-kai, ngagaduhan sipat tahan-uap, tahan hampang, tahan korosi, sareng henteu nyerep. 2. semén henteu caket, gampang demould saatos konstruksi, teu aya deformasi. 3. Efisiensi konstruksi anu luhur, kualitasna saé, permukaan gedong anu diwangun kalayan lancar sareng datar, pangaruh cetakan tuang saé, sareng teu aya modifikasi sekundér anu diperyogikeun. 4. Waktu panggunaan omzet tiasa ngahontal langkung ti 50 kali, umur panjang, ningkat efisiensi konstruksi, panyimpenan anu merenah, transportasi sareng konstruksi. 5. Citakan limbah tiasa ditumpes sareng didaur kanggo produksi sareng garapan sareng kaunggulan anu sanés, ngahémat sumberdaya sareng nyumponan sarat "industri héjo". 6. Citakan wangunan pVC ngagaduhan sipat insulasi sora, nyerep sora, insulasi panas, pelestarian panas, sareng sajabina, sareng pangaruh shockproof anu saé. 7. Cara nambihan kai tiasa dianggo pikeun sagala rupa pangobatan, anu tiasa diolah sapertos kai sapertos pengeboran, ragaji, nailing, planing, nempel, sareng sanésna tiasa dihijikeun sareng bahan-bahan PVC sanés numutkeun prosedur umum, janten tiasa janten fleksibel dina situs pangwangunan Pikeun ngalaksanakeun pamrosésan sékundér.
  • PVC Free Foam Board Line

    Jalur Déwan Foam Gratis PVC

    Papan busa bébas PVC mangrupikeun jinis papan busa PVC. Papan busa PVC tiasa dibagi kana papan busa kulitna PVC sareng papan busa bébas PVC numutkeun prosés produksi. Papan busa PVC disebut ogé dewan Chevron sareng dewan Andy, sareng komposisi kimia na nyaéta polivinil klorida. Sipat kimia na stabil. Asam sareng tahan alkali! Lembab-buktina, jamur-buktina, insulasi termal, insulasi sora, tahan seuneu sareng pamadamian nyalira, permukaan lemes, mothproof sareng cahaya, henteu nyerep. Teu karasa permukaan papan busa bébas PVC rata-rata, sareng éta seueur dianggo dina papan paméran iklan, ningkatna papan gambar, percetakan layar sutra, ukiran, sareng sajabana.

  • PVC RIGID CORE SHEET EXTRUSION LINE

    LEMBAR EXPLUSION CORE CORE PPÉ RIGID

    Modél JHZ80 / 156 / JHZ92 / 188 / JHZ 110/220 KAPASITAS 300kg / jam dugi ka 1500kg / jam Numutkeun kaayaan kaayaan bahan koextrusion Numutkeun kaayaan anu ngabentuk tina bahan koextrusion, prosés ékstrusi profil palastik tiasa dibagi kana pre coextrusion sareng post coextrusion. Pra koekstrusi nuduhkeun sanyawa ngawangun dua bahan dina prosés ngabentuk teu lengkep; Post coextrusion hartosna yén hiji matéri parantos kabentuk teras digabungkeun sareng matéri anu sanés ...
  • SPC Flooring Sheet /Wall Decoration Sheet Extrusion Line

    SPC Flooring Lambaran / Témbok Hiasan Lambaran Tonjolan

    SPC Flooring sheet dumasar kana lambar inti PVC kalayan 2 lapisan pilem tambahan. éta loba dipaké salaku bahan lantai pikeun sagala rupa tempat.

    Lambaran ieu ogé tiasa dianggo panel hiasan témbok anu bakal masihan performa anu hadé dina paméran.

    Kalayan rupa desain pola, lambaran ieu tiasa langkung saé tibatan kertas hiasan sareng lambaran normal kusabab aya hiji lapisan deui pikeun anti corétan.

    Éta bahan anu terakhir pikeun panel témbok sareng éta ngan ukur dikembangkeun pikeun aplikasi ieu, éta bakal populér pisan dina waktos anu caket.

    Inpormasi mesin:

    Lambaran wdith: 970-1350mm, kandel: 2-8mm

    Kapasitas: 1200kg / jam

    Panjang mesin: 35meters

    Jinis extruder: Kembar kerucut

    Daya Motor: 200 kw

     

  • PVC WPC Bathroom Furniture Board Line

    Jalur Déwan Kamar Mandi WPC PVC WPC

    Papan busa PVC / WPC ayeuna janten salah sahiji jinis bahan unggulan anu seueur dianggo dina aplikasi papan jati. Kalayan kinerja anu hadé sareng kauntunganna, éta pikaresepeun, modis, awét sareng solusi elegan pikeun hiasan bumi. Garis produksi diwangun ku extruder kembar-sekrup khusus, extrusion die, vertikal tilu roller sareng mesin bantu. Perusahaan kami nyayogikeun rumus sareng téknologi lengkep. Garis produksi sadayana ngagaduhan ciri kaluaran ageung, extrusio stabil ...
  • SPC Flooring Sheet Extrusion Line

    SPC Flooring Lambaran Extrusion Line

    Lantai konci SPC diwangun ku lapisan tahan maké anu kandel, lapisan UV, lapisan tekstur pilem warna, sareng lapisan bahan dasar. Nagara Éropa sareng Amérika nyebat jenis ieu lantai RVP (papan vinil kaku), lantai plastik kaku. Bahan dasarna mangrupikeun papan komposit anu didamel tina bubuk batu sareng bahan polimér termoplastik saatos diaduk teras teras diekstrusi dina suhu luhur. Dina waktos anu sami, éta ngagaduhan sipat sareng ciri kai sareng plastik pikeun mastikeun kakuatan ...
  • WPC Cabinet Furniture Board Line

    WPC Kabinet Déwan Mebel Line

    Papan kai-plastik mangrupikeun hiji jenis kai (selulosa kai, selulosa tutuwuhan) salaku bahan dasarna, bahan polimér termoplastik (plastik) sareng alat pamrosésan, sareng sajabana, dicampur seragam, teras dipanaskeun sareng diasingkeun ku alat-alat kapang. Bahan hiasan anyar téknologi, héjo sareng ramah lingkungan, kalayan kinerja sareng ciri kai sareng plastik, mangrupikeun bahan komposit anyar anu tiasa ngagentos kai sareng plastik. 1. Waterproof: mothpr ...
  • PVC DECORATIVE SHEET EXTRUSION  LINE

    LEMBAR DECORATIF PVC garis ékspéktasi

    Jalur Lambaran Marmer PVT mangrupikeun pelat hiasan lingkungan anu anyar, palapis permukaan na sareng pilem PVC saatos perlakuan UV, karasa permukaanna ningkat pisan, langkung lingkungan, tahan cai, seuneu, corétan-tahan, permukaan langkung lancar sareng bersih anu ditetepkeun, tahan Korosi . Seueur jinis pola PVC pikeun pilihan, ieu ningkatkeun pisan pamilihna, aranjeunna ditampi sareng diaku ku pasar.

  • LVT Flooring Production Line (Online Lamination)

    LVT Lantai Produksi Lantai (Laminasi Online)

    Lantai tradisional LVT ngagaduhan prosés produksi rumit, konsumsi énergi tinggi, waktos tanaga kerja anu panjang, sareng henteu kondusif pikeun panangtayungan lingkungan.

    Perusahaan kami parantos ngembangkeun garis ékstrusi épisiensi tinggi énggal dumasar kana téknologi ekstrusi lanté vinil panganyarna, anu tiasa ngawujudkeun ékstrusi lapisan basa sareng laminasi online kalayan pilem warna sareng lapisan anggo, sadayana diolah dina hiji waktos. LVT kamiLini Produksi Lantai gaduh kaluaran tinggi, prosés manufaktur saderhana sareng otomatisasi tinggi.

    Kisaran kandel: 1-2.5mm
    Kisaran lébar (sateuacan Slitting): 600-1300mm
    Kapasitas kaluaran: 400kg / jam, 700kg / jam, 1500kg / jam

  • PC Solid sheet / Hollow Sheet Extrusion Line  – CHEER

    PC Solid sheet / Hollow Sheet Extrusion Line - CHEER

    Lembar padet PC ogé disebut papan ketahanan PC (ogé katelah papan ketahanan Cablon, papan padet polikarbonat, kaca anti peluru PC, papan padet PC, papan polikarbonat) didamel tina prosés-rékayasa plastik-polikarbonat (PC) anu ngolah janten Janten. Pelat ketahanan diteken kana bentuk gelombang janten ubin ketahanan anu padet. Dina 2018, téknologi inovasi téknologi ngamungkinkeun dewan ketahanan pc pikeun nambih résin bertulang pikeun nyegah dewan ketahanan tina ékspansi termal sareng retakan kontraksi

    Karakteristik papan ketahanan pc: résistansi dampak, résistansi dampak, teu tiasa dipegatkeun: kakuatanna ngaleungitkeun panguatan
    Ratusan kali gelas sareng lambaran akrilik tangguh, aman, anti maling, sareng anti peluru.
    Tiasa bunderan dibengkokkeun sareng dibéngkokeun: Kamampuh damel anu saé, palastik kuat, sareng tiasa ditekuk kana lengkungan, satengah bunderan, sareng sajabana numutkeun kabutuhan saleresna tina situs konstruksi.

    JIAHAO ngagaduhan tim profesional pikeun ningkatkeun peralatan lambar PC, tiasa nyayogikeun mesin performace anu hadé pikeun PC SOLID SHEET, PC HOLLOW SHEET, PC WAVE SHEET, PC GLAZED SHEET

12 Teras> >> Halaman 1/2