Perusahaan Jiahao parantos sacara ketat nyungkeun desain sacara metodis, manufaktur, nguji sadaya prosedur produk produksi sareng nempatkeun sadaya prosés dina sistem kontrol kualitas. Perusahaan Jiahao ngusahakeun janten perusahaan internasional dina industri ekstrusi.

PAPARAN AVERTISING Pvc / CORE FOUR / GRATIS GARISAN PAPAN GRATIS

  • PVC Avertising Display Foam Core Free Foam Board Line

    PVC Avertising Display Foam Core Free Foam Board Line

    Lambaran tampilan PVC ngagaduhan ciri anti korosi, tahan beueus, buktina entéh, henteu nyerep, tiasa dibor, tiasa ditingal, planable, gampang thermoform, ngolah bending panas, sareng sajabana, janten seueur dianggo dina jati, lomari, mandian lomari, papan rak paméran, lapisan inti kotak, hiasan Indoor sareng outdoor, bahan bangunan, industri kimia sareng lapangan sanésna, tanda iklan, percetakan, layar sutra, inkjet, tulisan komputer, bungkus produk instrumen éléktronik sareng industri sanés.

    Spésifikasi produk 1220 * 2440mm, 1560 * 3050mm, 2050 * 3050mm

    Ketebalan produk 1-33mm

    Kapadetan produk 0.35-0.8g / cm3

    Laju produksi: 2-4m / mnt.

    Kakuatan motor 75kw -90kw

    Warna: sagala rupa