LEMBAR DECORATIF PVC garis ékspéktasi

Pedaran pondok:

Jalur Lambaran Marmer PVT mangrupikeun pelat hiasan lingkungan anu anyar, palapis permukaan na sareng pilem PVC saatos perlakuan UV, karasa permukaanna ningkat pisan, langkung lingkungan, tahan cai, seuneu, corétan-tahan, permukaan langkung lancar sareng bersih anu ditetepkeun, tahan Korosi . Seueur jinis pola PVC pikeun pilihan, ieu ningkatkeun pisan pamilihna, aranjeunna ditampi sareng diaku ku pasar.


Detil Produk

Tanda Produk

Jalur Lambaran Marmer PVT

Jalur Lambaran Marmer PVT mangrupikeun pelat hiasan lingkungan anu anyar, palapis permukaan na sareng pilem PVC saatos perlakuan UV, karasa permukaanna ningkat pisan, langkung lingkungan, tahan cai, seuneu, corétan-tahan, permukaan langkung lancar sareng bersih anu ditetepkeun, tahan Korosi . Seueur jinis pola PVC pikeun pilihan, ieu ningkatkeun pisan pamilihna, aranjeunna ditampi sareng diaku ku pasar.
Digunakeun sacara lega dina lomari, panto ngageser, rumah tangga, KTV, hotél, kafe Internet, klub hiburan. Salaku tambahan, anjeun tiasa milih alat propil pikeun ngahasilkeun sababaraha jinis profil marmer PVC, anu ngajantenkeun hiasan janten sampurna.
Spésifikasi produk: Kandel: 2-6mm, rubak: 1200mm

Papan hiasan PVC anu dihasilkeun ku garis produksi hiasan papan gusset PVC diwangun ku PVC salaku bahan baku utami, ngalangkungan perawatan denaturasi, nambihan penstabil, penguat agén sareng bahan tambahan anu sanés. Éta beurat dina beurat, gampang dipasang, tahan cai sareng moth buktina. Pola permukaanna robih pisan. Éta tahan polusi, gampang dibersihkeun, sareng gaduh performa anu hadé pikeun insulasi sora sareng panas, Khususna, ditambah bahan tahan seuneu dina prosés anu anyar ngajantenkeun langkung aman dianggo. Pelat gusset palastik PVC ngagaduhan résistansi cai anu kuat sareng tahan scrubbing. Hal ieu loba dipaké dina hiasan interior sareng eksterior industri, mobil, kapal, karéta, bumi, sareng sajabana.

Éta tiasa dieusian, dikuatkeun, dikuatkeun, dikuatkeun, tahan seuneu, dirobih, sareng permukaan na tiasa diémbohan sareng ibun. Suhu tinggi (sakitar 100 ℃), pasipatan fisik sareng mékanis anu saé. Utamana dipaké dina industri kimia, serat kimia, perlindungan lingkungan, alat mékanis sareng industri anu aya hubunganana.

Perusahaan urang nyerep sareng nyerna téknologi canggih asing sareng prosés, sareng ngembangkeun garis produksi ekstrusi pelat kandel, anu utamina dianggo pikeun produksi pe sareng pelat sanés. Kisaran kandel pelat tiasa 20-60mm, sareng lébarna piring tiasa 750-1800mm.

Produk mérek terkenal di dunya tiasa dianggo pikeun sababaraha bagéan peralatan lini produksi. Digabungkeun sareng sababaraha taun perusahaan téknologi pembuatan peralatan piring sareng pangalaman, éta ngajantenkeun langkung dipercaya sareng sampurna. Produk na gaduh seueur kaunggulan, sapertos permukaan lemes, kasalahan ukuran alit, tahan korosi, insulasi anu kuat sareng sajabina.

6
4

Garis Lambaran Hiasan PVT

Produk ieu seueur dianggo salaku gaganti pelat kai, lambar aluminium-plastik. Éta fitur panyalindungan Uap, perlindungan korosi, kakuatan ngabengkokkeun nice, henteu bau jengkel, beurat low, sareng daur ulang.
Hiasan Indoor: Hal ieu dianggo salaku hiasan permukaan pikeun témbok jero, waincots, langit-langit sareng jati, sareng sajabana. Bahan idéal pikeun ruang arsitéktur generasi anyar, gratis tina palapis, bébas tina formaldehida, ramah lingkungan sareng ékonomis. Éta cocog pisan pikeun hiasan rohangan interior proyék ageung, nunjukkeun kaanggunan sareng kaagungan.
Lembar Panto Dina Ruangan: lambaranana bentukna saé ku sentuhan kai anu unggul sareng unsur-unsur barat anu ditambihkeun, nampilkeun kasihatan alam, karajinan anu hadé, pangaruh tilu diménsi anu kuat sareng desain novél. Éta mangrupikeun produk anu saé pikeun tempat cicing sareng situs, sareng hotél tingkat bintang.
Kandel produk: 0,5-2mm

2
3
5

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami