Perusahaan Jiahao parantos sacara ketat nyungkeun desain sacara metodis, manufaktur, nguji sadaya prosedur produk produksi sareng nempatkeun sadaya prosés dina sistem kontrol kualitas. Perusahaan Jiahao ngusahakeun janten perusahaan internasional dina industri ekstrusi.

LEMBAR DECORATIF PVC garis ékspéktasi

  • PVC DECORATIVE SHEET EXTRUSION  LINE

    LEMBAR DECORATIF PVC garis ékspéktasi

    Jalur Lambaran Marmer PVT mangrupikeun pelat hiasan lingkungan anu anyar, palapis permukaan na sareng pilem PVC saatos perlakuan UV, karasa permukaanna ningkat pisan, langkung lingkungan, tahan cai, seuneu, corétan-tahan, permukaan langkung lancar sareng bersih anu ditetepkeun, tahan Korosi . Seueur jinis pola PVC pikeun pilihan, ieu ningkatkeun pisan pamilihna, aranjeunna ditampi sareng diaku ku pasar.