Jalur Déwan Foam Gratis PVC

Pedaran pondok:

Papan busa bébas PVC mangrupikeun jinis papan busa PVC. Papan busa PVC tiasa dibagi kana papan busa kulitna PVC sareng papan busa bébas PVC numutkeun prosés produksi. Papan busa PVC disebut ogé dewan Chevron sareng dewan Andy, sareng komposisi kimia na nyaéta polivinil klorida. Sipat kimia na stabil. Asam sareng tahan alkali! Lembab-buktina, jamur-buktina, insulasi termal, insulasi sora, tahan seuneu sareng pamadamian nyalira, permukaan lemes, mothproof sareng cahaya, henteu nyerep. Teu karasa permukaan papan busa bébas PVC rata-rata, sareng éta seueur dianggo dina papan paméran iklan, ningkatna papan gambar, percetakan layar sutra, ukiran, sareng sajabana.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka Produk

Papan busa bébas PVC mangrupikeun jinis papan busa PVC. Papan busa PVC tiasa dibagi kana papan busa kulitna PVC sareng papan busa bébas PVC numutkeun prosés produksi. Papan busa PVC disebut ogé dewan Chevron sareng dewan Andy, sareng komposisi kimia na nyaéta polivinil klorida. Sipat kimia na stabil. Asam sareng tahan alkali! Lembab-buktina, jamur-buktina, insulasi termal, insulasi sora, tahan seuneu sareng pamadamian nyalira, permukaan lemes, mothproof sareng cahaya, henteu nyerep. Teu karasa permukaan papan busa bébas PVC rata-rata, sareng éta seueur dianggo dina papan paméran iklan, ningkatna papan gambar, percetakan layar sutra, ukiran, sareng sajabana.

LINE GRATIS FOAM GRATIS PVC ti JIAHAO tiasa cocog pikeun béda kandel sareng lambaranana.

Kandel Lambaran 1-10 mm
Lebar Lambaran 900-2000MM
Warna lambaran  Rupa-rupa
Kapadetan lambaran  0,3-0,9 g / cm3
Kapasitas  200-350kg / jam
Laju laju 0-6m
Bahan atah  Sanyawa PVC
Tipe sekrup  Kembar kerucut
Kakuatan Motor  75-90kw
Roller dia  400 mm
Sistem Cotrol  Panel atanapi sistem PLC
Panjang mesin  25 méter
Lebar mesin 2 m
Mesin bantu  nuhun, Adun, Cruhser, Gedang

Aplikasi lambaran: Seueur dianggo dina mobil panumpang, hateup mobil karéta, lapisan inti kotak, panel hiasan interior, ngawangun panel témbok luar, panel hiasan interior, kantor, padumukan, partisi gedong umum, bingkai hiasan komérsial, panel kamar beresih, panel siling, layar percetakan, tulisan komputer, tanda iklan, papan paméran, papan tanda, papan albeum poto sareng industri sanésna sareng rékayasa anti korosi kimia, bagian termoformed, papan panyimpenan tiis, rékayasa insulasi tiis khusus, cetakan papan perlindungan lingkungan, alat olahraga, bahan pembibitan, Fasilitas kabuyutan-buktina laut, bahan tahan cai, bahan seni sareng sagala rupa partisi ringan tibatan langit-langit kaca.

Jalur Déwan Foam Gratis PVC

JIHAO PVC SHEET EXTRUSION LINE mangrupikeun prosés lengkep pikeun pembuatan lambar pvc anu sanés.

Desain khusus numutkeun pepelakan sareng aplikasi lambar anu béda, kami nyayogikeun alat anu cocog pikeun kapasitas sareng prosés pembuatan lambar kualitas luhur.

Operasi anu gampang sareng sistem calakan mangrupikeun udagan pikeun mesin, kami tetep ningkatkeun unggal prosés garis ékstrusi pikeun ngajantenkeun langkung épisién sareng langkung pinter.

Kami gaduh seueur pangalaman ngeunaan:

LEMBAR SOFR PVC  

LEMBAR RIGID PVC

LEMBAR Hiasan PVC

LEMBAR TRANSPAREN PVC

Kami tiasa nyayogikeun jasa proyék Trunkey pikeun sadaya palanggan di sababaraha nagara, wilujeng sumping ngawartosan pamundut anjeun, kami bakal nyayogikeun solusi pikeun masing-masing éta.

 Hatur nuhun 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami