LEMBAR EXPLUSION CORE CORE PPÉ RIGID

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

LEMBAR EXPRUSION LEMBAR RIGID PVC 

Modél JHZ80 / 156 / JHZ92 / 188 / JHZ 110/220

Kapasitas 300kg / jam dugi ka 1500kg / jam

Numutkeun kana kaayaan ngabentuk tina matéri coextrusion

Numutkeun kana kaayaan anu ngabentuk tina bahan coextrusion, prosés ékstrusi profil palastik tiasa dibagi kana pre coextrusion sareng post coextrusion. Pra koekstrusi nuduhkeun sanyawa ngawangun dua bahan dina prosés ngabentuk teu lengkep; Post coextrusion hartosna yén hiji matéri parantos kabentuk teras digabungkeun sareng matéri anu sanés. Kauntungan post coextrusion nyaéta limbah tiasa dianggo sareng ékonomi langkung saé.

Ku bahan ékstrusi

Prosés ékstrusi profil palastik tiasa dibagi kana ékstraksi ko organik sareng ekstrusi ko anorganik numutkeun bahan ékstrusi anu béda. Coextrusion organik kalebet pre coextrusion tina matéri anu sami (sapertos bahan rupa sareng bahan daur ulang), pre coextrusion tina bahan anu sanés (sapertos PMMA sareng PVC) sareng post coextrusion tina PVC lemes sareng heuras; Coextrusion anorganik tiasa dibagi kana koxtrusion komposit aluminium-plastik sareng coextrusion komposit palastik waja.

Tulisan ieu museur kana coextrusion post, profil aluminium komposit profil coextrusion, profil komposit palastik steel coextrusion sareng dua warna coextrusion.

Dibandingkeun sareng téknologi FCE tradisional, téknologi post coextrusion ngagaduhan kaunggulan prosés saderhana, aplikasi fléksibel, tingkat skrap rendah, pamulihan gampang sareng kakuatan napel anu tiasa dikontrol. Ayeuna, téknologi utamina dianggo dina ngadamel profil ku sealing strip pikeun panto sareng windows.

Téknologi ékstrusi tradisional profil palastik co cotrtrusion mangrupikeun téknologi ngabentuk hiji-léngkah. Bahan lebur kalayan paripolah atanapi warna anu béda diekstrusi tina langkung ti dua extruder kana formasi anu sami ngabentuk. Lebur ieu ngalir dina saluranna masing-masing dina bentuk die, teras konvergénsi dina die pikeun ékstrusi, teras vakum dina setélan baju janten tiis sareng disetél.

Spésifikasi Lambaran

Kandel 1mm dugi ka 20mm
Ukuranna 1000 x 2000mm, 1220 x 2000mm, 1250 x 2000mm, 1220 x 2440mm.
Warna Standar Grey Industrial, Beureum, sareng Bodas
IMG_3818
IMG_3739

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami