Perusahaan Jiahao parantos sacara ketat nyungkeun desain sacara metodis, manufaktur, nguji sadaya prosedur produk produksi sareng nempatkeun sadaya prosés dina sistem kontrol kualitas. Perusahaan Jiahao ngusahakeun janten perusahaan internasional dina industri ekstrusi.

LEMBAR EXPLUSION CORE CORE PPÉ RIGID

  • PVC RIGID CORE SHEET EXTRUSION LINE

    LEMBAR EXPLUSION CORE CORE PPÉ RIGID

    Modél JHZ80 / 156 / JHZ92 / 188 / JHZ 110/220 KAPASITAS 300kg / jam dugi ka 1500kg / jam Numutkeun kaayaan kaayaan bahan koextrusion Numutkeun kaayaan anu ngabentuk tina bahan koextrusion, prosés ékstrusi profil palastik tiasa dibagi kana pre coextrusion sareng post coextrusion. Pra koekstrusi nuduhkeun sanyawa ngawangun dua bahan dina prosés ngabentuk teu lengkep; Post coextrusion hartosna yén hiji matéri parantos kabentuk teras digabungkeun sareng matéri anu sanés ...