Perusahaan Jiahao parantos sacara ketat nyungkeun desain sacara metodis, manufaktur, nguji sadaya prosedur produk produksi sareng nempatkeun sadaya prosés dina sistem kontrol kualitas. Perusahaan Jiahao ngusahakeun janten perusahaan internasional dina industri ekstrusi.

LEMBAR LEMBAR PVC

  • PVC Transparent Sheet Extrusion Line

    Jalur Tonjolan Lambaran Transparan PVC

    Lambaran transparan PVC gaduh seueur kaunggulan seuneu-résistansi, kualitas luhur, béaya rendah, transparan tinggi, permukaan anu saé, henteu aya tempat, gelombang cai kirang, résistansi mogok tinggi, gampang kapang sareng sajabina éta dilarapkeun kana sababaraha jinis bungkus, panyeuseuh sareng kasus, sapertos alat, cocooan, listrik, tuangeun, ubar sareng baju

    Lambaran transparan PVC didamel ku garis Extrusion kami anu ngagaduhan fitur-fitur éta

    1. Kaseueuran investasi ékonomi pikeun alat-alat;

    2. Operasi saderhana dina ngadalikeun prosés lambar;

    3. gampang mantainance dina garis lengkep;

    4. Alus sareng stabil quaility tina lambaran tina garis;

  • PVC Free Foam Board Line

    Jalur Déwan Foam Gratis PVC

    Papan busa bébas PVC mangrupikeun jinis papan busa PVC. Papan busa PVC tiasa dibagi kana papan busa kulitna PVC sareng papan busa bébas PVC numutkeun prosés produksi. Papan busa PVC disebut ogé dewan Chevron sareng dewan Andy, sareng komposisi kimia na nyaéta polivinil klorida. Sipat kimia na stabil. Asam sareng tahan alkali! Lembab-buktina, jamur-buktina, insulasi termal, insulasi sora, tahan seuneu sareng pamadamian nyalira, permukaan lemes, mothproof sareng cahaya, henteu nyerep. Teu karasa permukaan papan busa bébas PVC rata-rata, sareng éta seueur dianggo dina papan paméran iklan, ningkatna papan gambar, percetakan layar sutra, ukiran, sareng sajabana.

  • PVC RIGID CORE SHEET EXTRUSION LINE

    LEMBAR EXPLUSION CORE CORE PPÉ RIGID

    Modél JHZ80 / 156 / JHZ92 / 188 / JHZ 110/220 KAPASITAS 300kg / jam dugi ka 1500kg / jam Numutkeun kaayaan kaayaan bahan koextrusion Numutkeun kaayaan anu ngabentuk tina bahan koextrusion, prosés ékstrusi profil palastik tiasa dibagi kana pre coextrusion sareng post coextrusion. Pra koekstrusi nuduhkeun sanyawa ngawangun dua bahan dina prosés ngabentuk teu lengkep; Post coextrusion hartosna yén hiji matéri parantos kabentuk teras digabungkeun sareng matéri anu sanés ...
  • PVC DECORATIVE SHEET EXTRUSION  LINE

    LEMBAR DECORATIF PVC garis ékspéktasi

    Jalur Lambaran Marmer PVT mangrupikeun pelat hiasan lingkungan anu anyar, palapis permukaan na sareng pilem PVC saatos perlakuan UV, karasa permukaanna ningkat pisan, langkung lingkungan, tahan cai, seuneu, corétan-tahan, permukaan langkung lancar sareng bersih anu ditetepkeun, tahan Korosi . Seueur jinis pola PVC pikeun pilihan, ieu ningkatkeun pisan pamilihna, aranjeunna ditampi sareng diaku ku pasar.

  • PVC Soft Sheet Production Line

    Baris Produksi Lambaran PVC lemes

    Alat pembakaran dilarapkeun pikeun ngahasilkeun lambar transparan sareng lemes ku bubuk PVC, anu tiasa ngagentoskeun lambaran PVC anu kalénder.

    Fitur alat: hemat investasi, ngajalankeun stabil, output tinggi.

    Ruang lingkup produksi: ketebalan 0.2-3mm, lebar 2000mm (handapeun)

    Aplikasi: Éta cocog pikeun produksi sagala jinis transparan, semi-transparan sareng kacida ngeusian kaku PVC lambar pengepakan.

    Kalayan ngadukung pinuh pikeun perenah tutuwuhan sareng téknologi produksi, urang tiasa nyayogikeun proyék tunkey pikeun sadayana proyék pikeun mastikeun nasabah tiasa ngamimitian gancang.