Baris Produksi Lambaran PVC lemes

Pedaran pondok:

Alat pembakaran dilarapkeun pikeun ngahasilkeun lambar transparan sareng lemes ku bubuk PVC, anu tiasa ngagentoskeun lambaran PVC anu kalénder.

Fitur alat: hemat investasi, ngajalankeun stabil, output tinggi.

Ruang lingkup produksi: ketebalan 0.2-3mm, lebar 2000mm (handapeun)

Aplikasi: Éta cocog pikeun produksi sagala jinis transparan, semi-transparan sareng kacida ngeusian kaku PVC lambar pengepakan.

Kalayan ngadukung pinuh pikeun perenah tutuwuhan sareng téknologi produksi, urang tiasa nyayogikeun proyék tunkey pikeun sadayana proyék pikeun mastikeun nasabah tiasa ngamimitian gancang.

 

 

 


Detil Produk

Tanda Produk

LEMBAR EPÉR LEMBAR PVC lemes

Alat pembakaran dilarapkeun pikeun ngahasilkeun lambar transparan ku bubuk PVC, anu tiasa ngagentoskeun lambaran PVC anu kalénder.

Fitur alat: hemat investasi, ngajalankeun stabil, output tinggi.

Ruang lingkup produksi: ketebalan 0.2-3mm, lebar 2000mm (handapeun)

Aplikasi: Éta cocog pikeun produksi sagala jinis transparan, semi-transparan sareng luhur  ngeusian kaku PVC bungkus lambar

Permukaan lemes, teu aya retakan, teu aya gelembung, warna seragam, tahan panas, tahan tiis, anti sepuh, tekanan beurat, asam kuat sareng tahan alkali, transmisi anu saé. Umur jasa panjang. Pikeun tingkat nu tangtu, éta tiasa ngagentos

Daripada gelas, éta ngagaduhan kaunggulan anu tiada bandingna. Khususna, résistansi tabrakan sareng kakuatan tarik tina gelas lemes henteu ngan ukur mastikeun umur panjang jasa na, tapi ogé nyegah karusakan awak awak. Éta haneut dina usum salju, tiis dina usum panas sareng lemes dina kualitas, anu ngajantenkeun pagawé kantor desktop khususeun raoseun.

Cahya tahan, teu aya deformasi, henteu hancur, teu karasa, élastisitas tinggi.

Éta lemes sareng gampang ditulis

Résistansi panas 100 ℃, résistansi tiis - 30 ℃, tahan asam sareng tahan alkali, résistansi tekanan beurat, ngabantosan ningkatkeun efisiensi damel desktop, pikeun réstoran tiasa ngirangan biaya beberesih, nambihan réstoran anu elegan sareng éndah

Hiji bagian citakan ékstrusi, produk henteu dilapis, masih lemes dina lingkungan suhu handap.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami