Perusahaan Jiahao parantos sacara ketat nyungkeun desain sacara metodis, manufaktur, nguji sadaya prosedur produk produksi sareng nempatkeun sadaya prosés dina sistem kontrol kualitas. Perusahaan Jiahao ngusahakeun janten perusahaan internasional dina industri ekstrusi.

LEMBAR EPÉR LEMBAR PVC lemes

  • PVC Soft Sheet Production Line

    Baris Produksi Lambaran PVC lemes

    Alat pembakaran dilarapkeun pikeun ngahasilkeun lambar transparan sareng lemes ku bubuk PVC, anu tiasa ngagentoskeun lambaran PVC anu kalénder.

    Fitur alat: hemat investasi, ngajalankeun stabil, output tinggi.

    Ruang lingkup produksi: ketebalan 0.2-3mm, lebar 2000mm (handapeun)

    Aplikasi: Éta cocog pikeun produksi sagala jinis transparan, semi-transparan sareng kacida ngeusian kaku PVC lambar pengepakan.

    Kalayan ngadukung pinuh pikeun perenah tutuwuhan sareng téknologi produksi, urang tiasa nyayogikeun proyék tunkey pikeun sadayana proyék pikeun mastikeun nasabah tiasa ngamimitian gancang.