Jalur Tonjolan Lambaran Transparan PVC

Pedaran pondok:

Lambaran transparan PVC gaduh seueur kaunggulan tahan-seuneu, kualitas luhur, béaya rendah, transparan tinggi, permukaan anu saé, henteu aya tempat, gelombang cai kirang, résistansi mogok tinggi, gampang kapang sareng sajabina éta dilarapkeun kana sababaraha jinis bungkus, panyeuseuh sareng kasus, sapertos alat, cocooan, listrik, tuangeun, ubar sareng baju

Lambaran transparan PVC didamel ku garis Extrusion kami anu ngagaduhan fitur-fitur éta

1. Kaseueuran investasi ékonomi pikeun alat-alat;

2. Operasi saderhana dina ngadalikeun prosés lambar;

3. gampang mantainance dina garis lengkep;

4. Alus sareng stabil quaility tina lambaran tina garis;


Detil Produk

Tanda Produk

PVC Transparan kaku Lambaran Extrusion Line

Lambaran transparan PVC gaduh seueur kaunggulan tahan-seuneu, kualitas luhur, béaya rendah, transparan tinggi, permukaan anu saé, henteu aya tempat, gelombang cai kirang, résistansi mogok tinggi, gampang kapang sareng sajabina éta dilarapkeun kana sababaraha jinis bungkus, panyeuseuh sareng kasus, sapertos alat, cocooan, listrik, tuangeun, ubar sareng baju.

Lambaran transparan PVC didamel ku garis Extrusion kami anu ngagaduhan fitur-fitur éta

1. Kaseueuran investasi ékonomi pikeun alat-alat;

2. Operasi saderhana dina ngadalikeun prosés lambar;

3. gampang mantainance dina garis lengkep;

4. Alus sareng stabil quaility tina lambaran tina garis;

Jalur Tonjolan Lembar Transparan PVC Transparan

Lambaran lemes transparan PVC mangrupikeun produk tibatan tirai panto tradisional. Éta lemes, jelas, insulasi, aman, perlindungan lingkungan, tahan asam, henteu bau anu aneh, gampang dibersihkeun, sareng sajabana, ogé tiasa dianggo dina insulasi tiis sareng panas, ngahémat énergi, buktina angin, buktina sora, méja bantalan, cahaya siang , pelem industri, peringatan kaamanan, ngajagaan permukaan, aplikasi ieu dianggo dina kulkas, bahan pangan, percetakan, anyaman, listrik, alat, ubar, panyimpenan. Éta ngagaduhan pangaruh anu hadé dina insulasi pikeun listrik, sareng lampu anu ngabahayakeun.

JIAHAO ngembangkeun jinis anyar garis lini transparan super jelas PVC, kalayan kapasitas tinggi 500kg / jam, kandelna ti 0.3-7mm, lebar tiasa maksimal 3m, 

Lambaran pvc lemes super jelas biasana dianggo pikeun kaén méja, sareng strip panto, gelas lemes. 

Modél

JHD150 / 35-

JHZ80 / 156

Produk Lebar

1400mm

1220mm

Kandel Produk

0.3-7mm

0,5-3mm

Spésipisi Extruder

GWP150 / 34

GWC80 / 156

Kakuatan Motor Utama

132KW

75kw

Dirancang Kaluaran Ekstrusi

500KG / H

300KG / H


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami