Perusahaan Jiahao parantos sacara ketat nyungkeun desain sacara metodis, manufaktur, nguji sadaya prosedur produk produksi sareng nempatkeun sadaya prosés dina sistem kontrol kualitas. Perusahaan Jiahao ngusahakeun janten perusahaan internasional dina industri ekstrusi.

LEMBAR TRANSPAREN PVC GARIS EKSTRUSI

  • PVC Transparent Sheet Extrusion Line

    Jalur Tonjolan Lambaran Transparan PVC

    Lambaran transparan PVC gaduh seueur kaunggulan tahan-seuneu, kualitas luhur, béaya rendah, transparan tinggi, permukaan anu saé, henteu aya tempat, gelombang cai kirang, résistansi mogok tinggi, gampang kapang sareng sajabina éta dilarapkeun kana sababaraha jinis bungkus, panyeuseuh sareng kasus, sapertos alat, cocooan, listrik, tuangeun, ubar sareng baju

    Lambaran transparan PVC didamel ku garis Extrusion kami anu ngagaduhan fitur-fitur éta

    1. Kaseueuran investasi ékonomi pikeun alat-alat;

    2. Operasi saderhana dina ngadalikeun prosés lambar;

    3. gampang mantainance dina garis lengkep;

    4. Alus sareng stabil quaility tina lambaran tina garis;