Perusahaan Jiahao parantos sacara ketat nyungkeun desain sacara metodis, manufaktur, nguji sadaya prosedur produk produksi sareng nempatkeun sadaya prosés dina sistem kontrol kualitas. Perusahaan Jiahao ngusahakeun janten perusahaan internasional dina industri ekstrusi.

GARIS GAMBAR FURNITURE PVC WPC BATHROOM LINE

  • PVC WPC Bathroom Furniture Board Line

    Jalur Déwan Kamar Mandi WPC PVC WPC

    Papan busa PVC / WPC ayeuna janten salah sahiji jinis bahan unggulan anu seueur dianggo dina aplikasi papan jati. Kalayan kinerja anu hadé sareng kauntunganna, éta pikaresepeun, modis, awét sareng solusi elegan pikeun hiasan bumi. Garis produksi diwangun ku extruder kembar-sekrup khusus, extrusion die, vertikal tilu roller sareng mesin bantu. Perusahaan kami nyayogikeun rumus sareng téknologi lengkep. Garis produksi sadayana ngagaduhan ciri kaluaran ageung, extrusio stabil ...