Témpél screw tunggal

Pedaran pondok:

Sagala jinis extruder JHD utamina dianggo dina PVC, PE, PP, PS, ABS, PA, PMMA, PET jsb bahan ékstrusi bahan plastik. Dilengkepan kapang anu cocog sareng peralatan hilir, extruder tiasa ngahasilkeun produk lambar plastik, pilem, profil, pipa jsb. Extruder sekrup tunggal ogé tiasa dianggo dina bidang pelletizing.

JHD Single screw extruder kalayan desain anyar anu diénggalan dina pandangan, sistem listrik, pigura anu kuat padet. Éta bakal tiasa dianggo kalayan langkung épisién sareng hemat énergi.

Panjagaan jiwa customerized sok sayogi pikeun aplikasi anu béda, nanganan sababaraha bahan plastik.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Tonjolan sekrup tunggal diwangun ku sekrup Archimedean anu diputer dina laras anu dipanaskeun. Kusabab struktur saderhana, manufaktur gampang, efisiensi ngolah tinggi sareng harga murah, éta seueur dianggo. Mangrupikeun téknologi anu paling dewasa sareng jinis ékstrim anu paling sering dianggo.

Ayeuna, extruder sekrup tunggal parantos dikembangkeun tina struktur spiral dasar aslina, sapertos blok sekrup damping, sekrup knalpot, laras sekrup slotted, laras pin, struktur blok wangunan sareng jinis struktural anu sanés. Dina waktos anu sasarengan, kusabab rohangan alit anu diilikan ku extruder sekrup tunggal, éta parantos janten alat utami dina bidang pengolahan komposit sareng pilem cetakan palastik.

1. Tonjolan pipa: cocog pikeun pipa PP-R, pipa gas pe, pipa pipa lintas-link, pipa komposit plastik aluminium, pipa ABS, pipa PVC, pipa inti silikon HDPE sareng sagala jinis pipa komposit coextrusion.

2. Lempeng sareng lambar ékstrusi: cocog pikeun ékstrusi PVC, piaraan, PS, PP, PC sareng propil sareng pelat sanés. Jenis ékstrusi plastik anu sanés, sapertos kawat, rod, jst.

3. Ekstrusi profil: ngaluyukeun laju extruder sareng ngarobih struktur screw extrusion, anu tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun pvc, polyolefin sareng propil plastik anu sanés. Granulasi anu dirobih: cocog pikeun campuran, modifikasi sareng penguatan granulasi tina rupa-rupa plastik.

Fitur extruder sekrup tunggal:

·Kecepatan tinggi sareng ngahasilkeun tinggi Ekstrusi Dumasar kualitas luhur.

·Konsép desain palastik suhu handap mastikeun ékstrusi produk kualitas luhur.

·Desain dua tahap sacara gembleng, nguatkeun fungsi plasticizing, mastikeun ékstrusi kinerja tinggi.

·Halang khusus sareng desain pergaulan komprehensif mastikeun pangaruh pergaulan bahan.

·Kaluaran torsi tinggi, bantalan dorong super ageung.

·Gears sareng shafts didamel tina waja paduan kakuatan tinggi, karburator sareng taneuh.

·Teu karasa, luhur finish, noise ultra low.

·Kontrol calakan PLC tiasa ngawujudkeun hubungan antara mesin utama sareng bantu.

Gampang pikeun ngawas antarbeungeut manusa-mesin, gampang ngartos pamrosésan sareng status mesin.

·Modeu kontrol (instrumen kontrol suhu) tiasa dirobah sakumaha diperyogikeun.

·Bahan na 38CrMoAl / perlakuan nitriding, tahan maké.

·Akurasi kontrol suhu anu ketat, digabungkeun sareng pendinginan hawa sareng cai tiis.

·Desain inlet anu unik, sareng alat pendingin cai anu sampurna.

·Tong sekrup kalayan permukaan alur tuangeun lengan handap tiasa ningkatkeun fungsi tuang, anu nyayogikeun jaminan pikeun ékstrusi kecepatan tinggi sareng ngahasilkeun tinggi.

Sagala jinis extruder JHD utamina dianggo dina PVC, PE, PP, PS, ABS, PA, PMMA, PET jsb bahan ékstrusi bahan plastik. Dilengkepan kapang anu cocog sareng peralatan hilir, extruder tiasa ngahasilkeun produk lambar plastik, pilem, profil, pipa jsb. Extruder sekrup tunggal ogé tiasa dianggo dina bidang pelletizing.

Tunggal screw extruder Ciri utama:

Sistem kontrol modul komputer anu maju ngamungkinkeun palaksanaan kontrol otomatis dina jalur produksi sacara umum.

Sistem kontrol suhu kinerja anu hadé mastikeun kaluaran anu stabil.

Sistem anu disetir anu kuat mastikeun katahanan sareng perawatan gampang.

Desain kompulsif cai-tiis sareng tuang baju nganggo alur mastikeun produksi anu mantep.

Desain abrasi kirang tina sekrup

Fusi tinggi bahan

Gancang fusi bahan

Konsumsi énergi anu handap

Komo chroma sareng pangaruh anu saé tina produksi campuran prefabrikasi

Parameter Téknis utami

Modél JHD45 JHD60 JHD75 JHD90 JHD100 JHD120 JHD150
Daya motor (KW) 7.5-45 22-90 37-132 45-185 55-280 75-315 90-355
sekrup dia. (mm) 45 60 75 90 100 120 150
Babandingan L / D 25-33 25-33 25-35 25-35 25-35 25-35 25-35
Dihasilkeun palastik PVC, PE, PP, PS, ABS, PA, PMMA, PET jsb
Kaluaran ékstrusi Rupa-rupa numutkeun palastik anu béda sareng motor anu dilengkepan

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami