SPC Flooring Lambaran Extrusion Line

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Rincian Produk

Lantai konci SPC diwangun ku lapisan tahan maké anu kandel, lapisan UV, lapisan tekstur pilem warna, sareng lapisan bahan dasar. Nagara Éropa sareng Amérika nyebat jenis ieu lantai RVP (papan vinil kaku), lantai plastik kaku. Bahan dasarna mangrupikeun papan komposit anu didamel tina bubuk batu sareng bahan polimér termoplastik saatos diaduk teras teras diekstrusi dina suhu luhur. Dina waktos anu sasarengan, éta ngagaduhan sipat sareng ciri kai sareng plastik pikeun mastikeun kakuatan sareng kateguhan lantai.

Kaunggulan

(1) Perlindungan ékologis sareng lingkungan;

(2) Perlindungan seuneu sareng perlindungan seuneu kelas B1, kadua ukur tina batu

(3) Rupa-rupa perawatan permukaan (pola cekung-cembung, pola cekelan tangan, pola pasangan, pola eunteung)

(4) T-tahan, tahan maké kelas T

(5) Uap-buktina, teu aya deformasi nalika kakeunaan cai, tiasa dianggo di dapur, kamar mandi, basement, jst.

(6) Kelirna éndah sareng rupa-rupa, pangwangunan mozaik mulus, sareng pamasanganana merenah sareng gancang.

(7) Anti slip, langkung astringen nalika kakeunaan cai, henteu gampang murag

(8) Ngirangan noise, raoseun leumpang leumpang raos, fleksibel, henteu gampang cilaka nalika murag

(9) Pangropéa sadidinten henteu meryogikeun perlakuan waxing, éta tiasa diusap ku anduk atanapi pel baseuh

JIAHAO SPC FLOORING SHEET LINE BISA NYIEUNAN SPC FLOORING SHEET WITH ONLINE FILM LAMINATING SYSTEM AND ONLINE-EIR INTEEGENT SYSTEM

KAPASITAS TINGGI JEUNG OUTPUT STABLE

Proyék trunkey tina SPC FLOORING MANUFACTURING PLANT sayogi 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami