SPC Flooring Lambaran / Témbok Hiasan Lambaran Tonjolan

Pedaran pondok:

SPC Flooring sheet dumasar kana lambar inti PVC kalayan 2 lapisan pilem tambahan. éta loba dipaké salaku bahan lantai pikeun sagala rupa tempat.

Lambaran ieu ogé tiasa dianggo panel hiasan témbok anu bakal masihan performa anu hadé dina paméran.

Kalayan rupa desain pola, lambaran ieu tiasa langkung saé tibatan kertas hiasan sareng lambaran normal kusabab aya hiji lapisan deui pikeun anti corétan.

Éta bahan anu terakhir pikeun panel témbok sareng éta ngan ukur dikembangkeun pikeun aplikasi ieu, éta bakal populér pisan dina waktos anu caket.

Inpormasi mesin:

Lambaran wdith: 970-1350mm, kandel: 2-8mm

Kapasitas: 1200kg / jam

Panjang mesin: 35meters

Jinis extruder: Kembar kerucut

Daya Motor: 200 kw

 


Detil Produk

Tanda Produk

Rincian Produk

LEMBAR SPC FLOORING Garis ekstrusi henteu ngan ukur tiasa ngadamel lambar anu mumpuni pikeun tujuan lantai ogé tiasa dianggo pikeun ngadamel lambaran paneling pinding anu tiasa masihan rarancang pola pikeun hiasan témbok, tiasa diterapkeun pikeun tempat anu béda sareng gaya.

Kalayan prosés lengkep pikeun lambar dumasar spc, garis ieu tiasa ngaluménkeun sadayana pilem online sareng ngajaga épisiénsi damel anu luhur.

Ukuran lambar kaluaran: 0.8-2.5mm, rubak 1220mm-1800mm

Kapasitas: 280-500kg / jam

Kakuatan: 190-250kw 

Aplikasi sareng ciri produk

1. Perlindungan lingkungan hejo, teu aya formaldehida, henteu-toksik sareng henteu bahaya, teu aya polusi radioaktif, teu aya polusi lingkungan, kagolong kana produk perlindungan lingkungan hejo, tiasa didaur ulang.

2. Super maké-tahan: Permukaan lantai PVC ngagaduhan lapisan tahan maké anu transparan khusus anu diolah ku téknologi luhur, anu ngagaduhan tahan maké super. Kusabab kitu, lantai PVC langkung populér di rumah sakit, sakola, gedong perkantoran, mal balanja, supermarket, kendaraan sareng tempat sanés anu seueur jalmi-jalmi.

3. Waterproof, lembab-buktina, teu aya deformasi bisi cai, bahan anti anti goréng, résistansi gésang anu kuat, tiasa ngaleungitkeun hariwang sepuh sareng murangkalih.

4. tangguh sareng elastis: tahan dampak, raoseun raoseun dampal suku.

5. Kasalametan tinggi, insulasi, tahan seuneu, résistansi korosi, tahan asam sareng alkali, 5% asam asétat. 5% asam hidroklorat, teu aya permukaan anu henteu normal. Lima detik kaluar tina seuneu. Mibanda umur hirup anu panjang langkung ti 20 taun / 6. Warna anyar, sababaraha warna pikeun dipilih, kelir anca, alam hirup, kombinasi modél warna, panyorot kapribadian warna, pamasangan gancang sareng merenah, konstruksi anu merenah , tiasa di ragaji, direncanakeun, dipaku, cet viscose gratis.

Garis produksi ngadopsi kontrol calakan, sareng tingkat otomatis tinggi, alat-alat stabil, operasi saderhana sareng efisiensi produksi tinggi. Ku ngarobah spésifikasi anu béda dina kapang, urang tiasa ngahasilkeun sababaraha jinis spésifikasi, ukuran, bentuk, kandel palapis kai hiasan témbok.

"PVC témbok", ogé katelah "témbok terpadu", mangrupikeun bahan anu seueur dianggo di bumi, rékayasa sareng hiasan témbok anu sanésna, anu didamel tina serat awi sareng bahan résin salaku téknologi permukaan. Desain sareng warna na tiasa dibandingkeun sareng wallpaper tradisional, sareng éta ogé ngagaduhan kaunggulan tina témbok. Mangrupikeun jinis bahan hiasan témbok anu énggal tibatan cet témbok sareng wallpaper.

Baris produksi témbok PVC témbok, produk lini produksi PVC henteu toksik, henteu raoseun, tahan uap, tahan korosi, beurat enteng, penampilan anu saé, warna anu euyeub, murni, sareng gaduh anti bending, anti sepuh, tarik, komprési, kakuatan luh kinerja tinggi .

Baris produksi témbok PVC, garis produksi témbok PVC museur kana kaunggulan kai sareng plastik. Éta henteu ngan ukur ngagaduhan penampilan kai alami, tapi ogé ngungkulan kakurangan tina kai alami. Éta ngagaduhan ciri anti korosi, beueus-buktina, buktina serangga, stabilitas dimensi luhur, henteu aya retakan, sareng gaduh teu langkung luhur tibatan plastik murni. Éta ngagaduhan pamrosésan anu sami sareng kai, sareng tiasa dianggo pikeun motong, ngalukis, ngabeungkeut, sareng sanés ngalereskeun ku paku atanapi baut. Kalayan kaunggulan ganda tina biaya sareng kinerja, bahan papan palastik kai terus ngagedéan lapangan aplikasi, beuki seueur ngagentos bahan tradisional anu sanés.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami