Perusahaan Jiahao parantos sacara ketat nyungkeun desain sacara metodis, manufaktur, nguji sadaya prosedur produk produksi sareng nempatkeun sadaya prosés dina sistem kontrol kualitas. Perusahaan Jiahao ngusahakeun janten perusahaan internasional dina industri ekstrusi.

LEMBAR SPC FLOORING / WEC DECORATION WALL LINE EXTRUSION

  • SPC Flooring Sheet /Wall Decoration Sheet Extrusion Line

    SPC Flooring Lambaran / Témbok Hiasan Lambaran Tonjolan

    SPC Flooring sheet dumasar kana lambar inti PVC kalayan 2 lapisan pilem tambahan. éta loba dipaké salaku bahan lantai pikeun sagala rupa tempat.

    Lambaran ieu ogé tiasa dianggo panel hiasan témbok anu bakal masihan performa anu hadé dina paméran.

    Kalayan rupa desain pola, lambaran ieu tiasa langkung saé tibatan kertas hiasan sareng lambaran normal kusabab aya hiji lapisan deui pikeun anti corétan.

    Éta bahan anu terakhir pikeun panel témbok sareng éta ngan ukur dikembangkeun pikeun aplikasi ieu, éta bakal populér pisan dina waktos anu caket.

    Inpormasi mesin:

    Lambaran wdith: 970-1350mm, kandel: 2-8mm

    Kapasitas: 1200kg / jam

    Panjang mesin: 35meters

    Jinis extruder: Kembar kerucut

    Daya Motor: 200 kw

     

  • SPC Flooring Sheet Extrusion Line

    SPC Flooring Lambaran Extrusion Line

    Lantai konci SPC diwangun ku lapisan tahan maké anu kandel, lapisan UV, lapisan tekstur pilem warna, sareng lapisan bahan dasar. Nagara Éropa sareng Amérika nyebat jenis ieu lantai RVP (papan vinil kaku), lantai plastik kaku. Bahan dasarna mangrupikeun papan komposit anu didamel tina bubuk batu sareng bahan polimér termoplastik saatos diaduk teras teras diekstrusi dina suhu luhur. Dina waktos anu sami, éta ngagaduhan sipat sareng ciri kai sareng plastik pikeun mastikeun kakuatan ...