Extruder kerucut kembar

Pedaran pondok:

Sagala jinis extruders JHZ anu desain perusahaan kami khususna pikeun ngahasilkeun profil PVC / WPC sareng pipa PVC kalayan malahan palastik, kualitas ajeg, produksi tinggi, aplikasi anu lega sareng daya tahan anu panjang. Extruder screw kembar kerucut mesin gaduh dua pilihan dina kontrol méter umum sareng sistem kontrol komputer sareng dua pilihan pikeun sistem motor DC sareng AC anu didorong.


Detil Produk

Tanda Produk

Extruder sekrup kembar kerucut Ciri utama:

Sagala jinis extruders JHZ anu desain perusahaan kami khususna pikeun ngahasilkeun profil PVC / WPC sareng pipa PVC kalayan malahan palastik, kualitas ajeg, produksi tinggi, aplikasi anu lega sareng daya tahan anu panjang. Mesin extruder sekrup kembar kerucut ngagaduhan dua pilihan dina kontrol méter umum sareng sistem kontrol komputer sareng dua pilihan pikeun sistem motor DC sareng AC anu didorong.

Extruder sekrup kembar kerucut mangrupikeun campuran anu épisién sareng alat ékstrusi. Mesin ngagaduhan karakteristik laju heureut alit, hésé dékomposisi bahan, palapisisasi seragam sareng pergaulan, kualitas stabil, output tinggi, kisaran aplikasi anu lega sareng umur jasa anu panjang.

Efisiensi tinggi sareng sistem pendingin hawa anu low noise, sistem knalpot vakum anu andal sareng efektif, presisi tinggi, régulasi gancang, sistem dahar kuantitatif dipaksa, girboks distribusi torsi kinerja tinggi, suhu sistem kontrol otomatis anu sampurna, sistem régulasi gancang sareng stabil.

Extruder kembar-sekrup kerucut dicirikeun ku campuran plastikisasi seragam, kaluaran tinggi, kualitas stabil, adaptasi lega, umur layanan panjang sareng cetakan langsung bubuk PVC. Kalayan sirah cetakan anu cocog, kapang sareng mesin bantu, sadaya jinis thermoplastics, khususna bubuk PVC, tiasa langsung diasingkeun kana produk plastik sapertos pipa, piring, lambaran, batang, pilem sareng profil, sareng modifikasi sadaya jinis plastik sareng prosés granulasi bubuk ogé tiasa réngsé.

Extruder kembar-sekrup kerucut ngagaduhan kinerja anu stabil, anu tiasa ngajantenkeun ngalebur palastik sareng extrude ogé dina suhu anu handap. Tong dilengkepan pemanasan aluminium cor, anu ngagaduhan efisiensi termal tinggi, naékna suhu gancang sareng seragam, sareng dilengkepan ku kipas pendingin.

Bagian transmisi anu dirarancang khusus nyoko kana jinis motor frékuénsi variabel anyar atanapi motor arus drive langsung, kalayan operasi anu lancar, torsi transmisi ageung sareng épisiénsi anu luhur. Konverter frékuénsi anu diimpor atanapi régulator laju DC tiasa ngahontal régulasi gancang henteu stabil sareng stabil, presisi tinggi sareng hemat énergi. Nganut Controllers suhu digital tampilan ganda anu cerdas, éta ngagaduhan presisi kontrol tinggi sareng turun naek suhu alit. Éta dilengkepan panyalindungan overload sareng alarm sesar, suhu konstan sirkulasi minyak inti sekrup, pendinginan minyak tong sareng fungsi sanésna, ogé alat pipa knalpot vakum sareng alat dahar kuantitatif.

Extruder sekrup kembar kerucut Ciri utama:

Desain anu dioptimalkeun sareng sekrup sareng laras anu dihasilkeun ngahasilkeun palastikitas anu hadé

Sistem kontrol listrik anu canggih, alarm gagalna subséksi, gampang pikeun némbak masalah

Sistem distribusi kinerja tinggi pikeun perobihan torsi ningkatkeun daya tahan sareng gampang dijaga

Sistem kontrol suhu anu sampurna sareng akurat mastikeun kaluaran anu tetep

Parameter Téknis utami

Modél JHZ45 / 90 JHZ51 / 105 JHZ55 / 110 JHZ65 / 132 JHZ80 / 156 JHZ92 / 188
Kakuatan motor drive (kw) 15 18.5 22 37 55/75 110
Diaméter sekrup (mm) Φ45 / Φ90 Φ51 / Φ105 Φ55 / Φ110 Φ65 / Φ132 Φ80 / Φ156 Φ92 / Φ188
Jumlah sekrup 2 2 2 2 2 2
Kecepatan puteran (NM) 34.7 34.7 34.7 34.7 34.7 34.7
Jurus torsional sekrup 3148 6000 7000 10000 14000 32000
Kapasitas PVC, bubuk (kg / h) 60 80 120 220 350 600
Jangkungna tengah 1000 1000 1000 1000 1100 1200
Diménsi 3360x1290x2127 3360x1290x2127 3620x1050x2157 3715x1520x2450 4750x1550x2460 6725x1550x2814

FAQ

Q1: Naha anjeun pabrik mesin atanapi perusahaan dagang?

A: Kami WPC / SPC pelletizing pabrikan mesin garis / pabrik.

Q2: Dimana pabrik anjeun ayana?

A: Kami gaduh dua pabrik anu tempatna di Shanghai sareng Anhui.

Upami anjeun hoyong didatangan pabrik kami, kami bakal ngajemput anjeun di bandara.

Q3: sabaraha taun garansi? Dupi anjeun ngajarkeun urang?

A: garansi 12 bulan kanggo bagian mékanis, garansi 6 bulan kanggo bagian listrik,  

sareng jasa perbaikan peralatan saumur hirup.

Q4: Naon metode pamayaran?

A: T / T, L / C, Western Union, jsb.

Q5: Naha anjeun ngagaduhan jasa sanés ngeunaan produk anjeun?

A: Kami gaduh seueur pangalaman dina ngadamel proyek sareng spésifikasi pikeun klien kami,

ogé kami gaduh sistem jasa anu tetep.

Q6: Kumaha anjeun ngadamel cutatan pikeun klien?

A: Harga gumantung kana kualitas sareng kinerja tapi palanggan kedah wareg heula.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami