Perusahaan Jiahao parantos sacara ketat nyungkeun desain sacara metodis, manufaktur, nguji sadaya prosedur produk produksi sareng nempatkeun sadaya prosés dina sistem kontrol kualitas. Perusahaan Jiahao ngusahakeun janten perusahaan internasional dina industri ekstrusi.

Kembar EXTRUDER KONFLIK

  • Twin conical extruder

    Extruder kerucut kembar

    Sagala jinis extruders JHZ anu desain perusahaan kami khususna pikeun ngahasilkeun profil PVC / WPC sareng pipa PVC kalayan malahan palastik, kualitas ajeg, produksi tinggi, aplikasi anu lega sareng daya tahan anu panjang. Extruder screw kembar kerucut mesin gaduh dua pilihan dina kontrol méter umum sareng sistem kontrol komputer sareng dua pilihan pikeun sistem motor DC sareng AC anu didorong.