Extruder Kembar Paralel

Pedaran pondok:

Sadaya jinis JHP paralel extruders sekrup kembar anu desain perusahaan kami khususna pikeun ngahasilkeun lantai SPC / LVT sareng pipa PVC sareng pelletizing PVC kalayan bahkan palastik, kualitas anu tetep, produksi tinggi, aplikasi anu lega sareng daya tahan anu panjang. Mesin extruder sekrup kembar paralel gaduh dua pilihan dina kontrol méter umum sareng sistem kontrol komputer sareng dua pilihan pikeun sistem motor DC sareng AC anu didorong.


Detil Produk

Tanda Produk

Sadaya jinis JHP paralel extruders sekrup kembar anu desain perusahaan kami khususna pikeun ngahasilkeun lantai SPC / LVT sareng pipa PVC sareng pelletizing PVC kalayan bahkan palastik, kualitas anu tetep, produksi tinggi, aplikasi anu lega sareng daya tahan anu panjang. Mesin extruder sekrup kembar paralel gaduh dua pilihan dina kontrol méter umum sareng sistem kontrol komputer sareng dua pilihan pikeun sistem motor DC sareng AC anu didorong.

Extruder sekrup kembar paralel Fitur utama:

Desain anu dioptimalkeun sareng sekrup sareng laras anu dihasilkeun ngahasilkeun palastikitas anu hadé

Sistem kontrol listrik anu canggih, alarm gagalna subséksi, gampang pikeun némbak masalah

Sistem distribusi kinerja tinggi pikeun perobihan torsi ningkatkeun daya tahan sareng gampang dijaga

Sistem kontrol suhu anu sampurna sareng akurat mastikeun kaluaran anu tetep

Parameter Téknis utami

Modél JHP60 / 24A JHP90 / 36A JHP90 / 28B JHP110 / 28A JHP110 / 28B JHP114 / 30 JHP130 / 28A JHP130 / 28B JHP130 / 28C
Diaméter sekrup (mm) 65 90 90 110 110 114 130 130 130
Jumlah sekrup 2 2 2 2 2 2 2 2 2
Kecepatan puteran sekrup (rpm) 1-69 1-45 1-45 1-45 1-36 1-25 1-45 1-35 1-25
Kakuatan mesin utama (kw) 22 75 55 110 75 75 160 132 132
Kapasitas produksi (kg / h) 150 420 320 600 450 800 1000 680 1600
Arah puteran Arah rotasi sekrup
Jangkungna pusat (mm) 1000 1150 1250
Tanda Pikeun pipa Pikeun pipa Pikeun profil Pikeun profil Pikeun profil Pikeun SPC Pikeun pipa Pikeun profil Pikeun SPC

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami