Perusahaan Jiahao parantos sacara ketat nyungkeun desain sacara metodis, manufaktur, nguji sadaya prosedur produk produksi sareng nempatkeun sadaya prosés dina sistem kontrol kualitas. Perusahaan Jiahao ngusahakeun janten perusahaan internasional dina industri ekstrusi.

TWIN PARALLEL EXTRUDER

  • Twin Parallel extruder

    Extruder Kembar Paralel

    Sadaya jinis JHP paralel extruders sekrup kembar anu desain perusahaan kami khususna pikeun ngahasilkeun lantai SPC / LVT sareng pipa PVC sareng pelletizing PVC kalayan bahkan palastik, kualitas anu tetep, produksi tinggi, aplikasi anu lega sareng daya tahan anu panjang. Mesin extruder sekrup kembar paralel gaduh dua pilihan dina kontrol méter umum sareng sistem kontrol komputer sareng dua pilihan pikeun sistem motor DC sareng AC anu didorong.