WPC Kabinet Déwan Mebel Line

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Rincian Produk

Papan kai-plastik mangrupikeun hiji jenis kai (selulosa kai, selulosa tutuwuhan) salaku bahan dasarna, bahan polimér termoplastik (plastik) sareng alat pamrosésan, sareng sajabana, dicampur seragam, teras dipanaskeun sareng diasingkeun ku alat-alat kapang. Bahan hiasan anyar téknologi, héjo sareng ramah lingkungan, kalayan kinerja sareng ciri kai sareng plastik, mangrupikeun bahan komposit anyar anu tiasa ngagentos kai sareng plastik.

Kaunggulan tina panel panto PVC / WPC

1. Waterproof: mothproof, antiseptik, bacteriostatic, cocog pikeun dipaké di daérah jero rohangan naon waé;

2. Perlindungan lingkungan: henteu aya zat beracun, komponén kimia atanapi bahan pengawet anu bahaya, henteu aya formaldehida, bénzéna atanapi zat bahaya anu sanés anu dileupaskeun, moal ngabalukarkeun polusi udara sareng polusi lingkungan, daur ulang 100%, tapi ogé biodegradable;

3. Perlindungan seuneu: peunteun résistansi seuneu nyaéta B1, kadua ngan ukur batu, anu cocog pikeun kasempetan kalayan syarat perlindungan seuneu anu luhur;

4. kakuatan tinggi na tahan maké: umur panjang jasa;

5. Kauntungan biaya: biaya produksi murah sareng kualitas luhur;

6. Rupa-rupa perawatan permukaan: permukaan papan henteu ngan ukur tiasa ditutupan ku pilem anu béda pikeun ngadamel gaya anu béda, tapi ogé tiasa dipahat kana pola anu béda;

7. Kinerja anu langkung stabil: henteu gampang cacad.

Bubuka garis produksi panel panto PVC / WPC

Garis produksi panel panto PVC / WPC utamina dianggo pikeun produksi panel panto PVC / WPC. Garis produksi diwangun ku kerucut kembar-sekrup extruder, kapang, méja setélan vakum, traktor, mesin motong, jsb Sjsz seri pvc panel panto panel produksi ekstrusi gaduh rentang pangaturan anu lega, presisi kontrol suhu luhur, operasi anu merenah sareng dipercaya.

Dasar prosés produksi:

Réson PVC, CaCO3, nambah adu, aditif mésér    

↓                           

PVC/ WPC campuran campuran → Produksi Jalur  →     Produk 

             ↑                           

 (bahan daur ulang dianggo deui)         

Ukuran standar (Panjang x lebar): 2440mm x 1220mm

Kandel: 5mm, 8mm, 12mm, 15mm, 18mm, 20mm, 25mm


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami