Perusahaan Jiahao parantos sacara ketat nyungkeun desain sacara metodis, manufaktur, nguji sadaya prosedur produk produksi sareng nempatkeun sadaya prosés dina sistem kontrol kualitas. Perusahaan Jiahao ngusahakeun janten perusahaan internasional dina industri ekstrusi.

WPC CABINET FURNITURE BOARD LINE

  • WPC Cabinet Furniture Board Line

    WPC Kabinet Déwan Mebel Line

    Papan kai-plastik mangrupikeun hiji jenis kai (selulosa kai, selulosa tutuwuhan) salaku bahan dasarna, bahan polimér termoplastik (plastik) sareng alat pamrosésan, sareng sajabana, dicampur seragam, teras dipanaskeun sareng diasingkeun ku alat-alat kapang. Bahan hiasan anyar téknologi, héjo sareng ramah lingkungan, kalayan kinerja sareng ciri kai sareng plastik, mangrupikeun bahan komposit anyar anu tiasa ngagentos kai sareng plastik. 1. Waterproof: mothpr ...