Perusahaan Jiahao parantos sacara ketat nyungkeun desain sacara metodis, manufaktur, nguji sadaya prosedur produk produksi sareng nempatkeun sadaya prosés dina sistem kontrol kualitas. Perusahaan Jiahao ngusahakeun janten perusahaan internasional dina industri ekstrusi.

WPC PVC FOAM LINE

  • PVC Avertising Display Foam Core Free Foam Board Line

    PVC Avertising Display Foam Core Free Foam Board Line

    Lambaran tampilan PVC ngagaduhan ciri anti korosi, tahan beueus, buktina entéh, henteu nyerep, tiasa dibor, tiasa ditingal, planable, gampang thermoform, ngolah bending panas, sareng sajabana, janten seueur dianggo dina jati, lomari, mandian lomari, papan rak paméran, lapisan inti kotak, hiasan Indoor sareng outdoor, bahan bangunan, industri kimia sareng lapangan sanésna, tanda iklan, percetakan, layar sutra, inkjet, tulisan komputer, bungkus produk instrumen éléktronik sareng industri sanés.

    Spésifikasi produk 1220 * 2440mm, 1560 * 3050mm, 2050 * 3050mm

    Ketebalan produk 1-33mm

    Kapadetan produk 0.35-0.8g / cm3

    Laju produksi: 2-4m / mnt.

    Kakuatan motor 75kw -90kw

    Warna: sagala rupa

  • PVC Construction Shuttering Board Line

    Jalur Déwan Shuttering Konstruksi PVC

    Garis ieu tiasa ngadamel Papan PVC kalayan lébar tina 900 -1220mm, kandelna: 12-25mm

    Anu seueur dianggo salaku papan tutup dina industri konstruksi.

    Fitur sareng kaunggulan témplat gedong PVC: 1. Bahan baku tina témplat gedong PVC nyaéta PVC SG5, papan mangrupikeun tahan seuneu B1, pareum nyalira upami kahuruan, résistansi suhu luhur, sareng kaamanan konstruksi ningkat. Jinis témplat anyar anu ngagantikeun témplat waja sareng kayu lapis awi-kai, ngagaduhan sipat tahan-uap, tahan hampang, tahan korosi, sareng henteu nyerep. 2. semén henteu caket, gampang demould saatos konstruksi, teu aya deformasi. 3. Efisiensi konstruksi anu luhur, kualitasna saé, permukaan gedong anu diwangun kalayan lancar sareng datar, pangaruh cetakan tuang saé, sareng teu aya modifikasi sekundér anu diperyogikeun. 4. Waktu panggunaan omzet tiasa ngahontal langkung ti 50 kali, umur panjang, ningkat efisiensi konstruksi, panyimpenan anu merenah, transportasi sareng konstruksi. 5. Citakan limbah tiasa ditumpes sareng didaur kanggo produksi sareng garapan sareng kaunggulan anu sanés, ngahémat sumberdaya sareng nyumponan sarat "industri héjo". 6. Citakan wangunan pVC ngagaduhan sipat insulasi sora, nyerep sora, insulasi panas, pelestarian panas, sareng sajabina, sareng pangaruh shockproof anu saé. 7. Cara nambihan kai tiasa dianggo pikeun sagala rupa pangobatan, anu tiasa diolah sapertos kai sapertos pengeboran, ragaji, nailing, planing, nempel, sareng sanésna tiasa dihijikeun sareng bahan-bahan PVC sanés numutkeun prosedur umum, janten tiasa janten fleksibel dina situs pangwangunan Pikeun ngalaksanakeun pamrosésan sékundér.
  • PVC WPC Bathroom Furniture Board Line

    Jalur Déwan Kamar Mandi WPC PVC WPC

    Papan busa PVC / WPC ayeuna janten salah sahiji jinis bahan unggulan anu seueur dianggo dina aplikasi papan jati. Kalayan kinerja anu hadé sareng kauntunganna, éta pikaresepeun, modis, awét sareng solusi elegan pikeun hiasan bumi. Garis produksi diwangun ku extruder kembar-sekrup khusus, extrusion die, vertikal tilu roller sareng mesin bantu. Perusahaan kami nyayogikeun rumus sareng téknologi lengkep. Garis produksi sadayana ngagaduhan ciri kaluaran ageung, extrusio stabil ...
  • WPC Cabinet Furniture Board Line

    WPC Kabinet Déwan Mebel Line

    Papan kai-plastik mangrupikeun hiji jenis kai (selulosa kai, selulosa tutuwuhan) salaku bahan dasarna, bahan polimér termoplastik (plastik) sareng alat pamrosésan, sareng sajabana, dicampur seragam, teras dipanaskeun sareng diasingkeun ku alat-alat kapang. Bahan hiasan anyar téknologi, héjo sareng ramah lingkungan, kalayan kinerja sareng ciri kai sareng plastik, mangrupikeun bahan komposit anyar anu tiasa ngagentos kai sareng plastik. 1. Waterproof: mothpr ...